Dwaze Schare (meet-up)

In maart 2011 hebben de reageerders van Goedgelovig een eigen ‘kerkgenootschap’ opgericht: de Dwaze Schare. De Dwaze Schare komt gemiddeld 2x per jaar bijeen, meestal in een hemels etablissement. Iedereen die GG leest en regelmatig reageert is er welkom.

De satirische preken van ds. Pittig zijn beroemd in het hele land. Soms wordt er samen een stichtelijke film bekeken. Maar altijd is er een overvloedige voorziening van de inwendige mens, humor en goede gesprekken. Vaak is er na afloop nog een maaltijd des heren, en wie ongelijke benen heeft kan daarvoor gebed ontvangen.

De Dwaze Schare heeft een eigen webstek in retro-gristelijk webdesign. De kerk beschikt ook over een eigen liedbundel en bijbelschool.

Wil je lid worden, je laten dopen en je tienden afdragen? Mail dan met voorganger Ruub, dwazeschare [apestaart] gmail.com.

Hieronder nog enkele historische beelden van de opening van de Dwaze Schare. Aangezien de meeste wereldleiders die hun felicitaties overbrachten niet meer onder de levenden zijn, is dit een waar collectors’ item geworden.

 

NASCHRIFT 19-6-2015: Na het verscheiden van Goedgelovig heeft de Dwaze Schare op DwazeSchare.nl een eigen weblog geopend om het ‘taboeloze geloofsgesprek’ voort te zetten. Dit weblog is inmiddels gestaakt, maar de community is volgens een welingelichte bron voortgezet in een besloten Facebookgroep.

%d bloggers liken dit: