Zeurensen goes America

Het is zover: de luxe woonboerderij die David Sörensen de afgelopen drie jaar in Wilp heeft kunnen bewonen is verkocht. Omdat het vanuit België tot ons gezonden apostelgezinnetje er per 1 januari uit moet, zijn de Arabische fokpaarden verkocht. Maar niet getreurd: de roeping wordt door deze veranderingen juist groter! Vandaag maakte Sörensen bekend dat hij met zijn gezin naar Amerika verhuist, naar Colorado om precies te zijn. Het land van de onbegrensde mogelijkheden.

david-naar-amerika

Op Facebook schrijft Sörensen er het volgende over aan zijn volgelingen:

Na 25 jaar God gediend te hebben in Belgie en Nederland, roept God ons nu naar de volgende stap. Ik had al wat gedeeld over hoe Hij ons internationale werk aan het uitbreiden is, met bereik van letterlijk elk land op aarde. Hij wil ons blijkbaar echt gaan klaarmaken om de hele aarde beter te kunnen bereiken met zijn eeuwige, enorme, levensreddende liefde en kracht.

God sprak al over Amerika, tien jaar geleden, maar toen wisten we niet wat we ermee aan moesten. Afgelopen drie jaar kwam het ineens steeds sterker in ons hart, ook omdat er een onbeschrijflijk intens verlangen is geboren in ons hart om meer in de vrije natuur te kunnen leven, met enkele paardjes. Zoals ik al eens heb uitgelegd, ervaar ik het omgaan met paarden en paardrijden als bijzonder ontspannend, verfrissend en genezend. Het is de ideale afleiding voor me, naast de enorme druk van het vele werk dat ik doe, waarmee wereldwijd zoveel mensen bereikt worden.

We merkten al snel dat we in Nederland eigenlijk niet de ruimte en rust vinden, waar ons hart naar verlangt. Amerika kwam steeds vaker in beeld, met de uitgestrekte vlaktes, en vrij toegankelijke natuurgebieden die groter zijn dan Nederland zelf! Maar we hadden geen flauw benul dat God er ons heen zou sturen.

Tot enkele maanden geleden… God ineens enorm sterk tot me sprak. Ik had heel vurig gebed om duidelijkheid voor onze toekomst en die nacht sprak Hij tot me in een droom die zo overduidelijk is, dat we er op geen mogelijkheid omheen konden. Ik heb al vaker uitgelegd dat God ons vaak dromen geeft, waarin gebeurtenissen aankondigt. Zo heeft Hij ons al zeer gedetailleerde voorspellende dromen geven over mensen die we kennen en kort erna zien we exact gebeuren wat God ons toonde. Hij heeft ons ook al heel vaak dromen gegeven met een boodschap voor anderen, die volkomen juist bleek te zijn en een levensveranderend antwoord bevatte voor die personen. Hij geeft ons vaak dromen met waarschuwingen voor gevaren die op ons pad komen. Enzovoort. We hebben tientallen jaren ervaring met het onderscheiden van dromen van God.

Dit keer gaf God ons zelf een antwoord in een droom… Jullie gaan naar Amerika verhuizen! Het was zo duidelijk… Wat een verrassing! Enkele dagen later kreeg ik eens een email van een man die mijn eerste boek in Amerika wil gaan uitgeven. Wat een timing! De statistieken van mijn engelse site tonen aan dat meer dan de helft van mijn engelse lezers in Noord Amerika wonen. Daar ligt dus een groot werkgebied voor ons.

Als het visum ons gegeven wordt, gaan we in Januari. Als het op zich laat wachten, moeten we tijdelijk een andere plek zoeken in Nederland, in afwachting van het visum. Maar we gaan ervan uit dat God de deur NU zal openen.

Ons werk in Nederland en Belgie zal doorgaan, via internet, zoals het altijd is geweest. Er zal dus voor onze lezers hier niets veranderen. De websites en emails blijven komen, er is zelfs sprake van nieuwe boeken voor komend jaar. Wat dat betreft gaan we dus niet ‘weg’. God verplaatst ons gewoon, om ons meer rust te geven en om ons meer strategisch te positioneren voor ons wereldwijde werk.

Het afgelopen jaar was het allermoeilijkste uit mijn leven, maar God bleef spreken over iets NIEUWS dat eraan zat te komen. We hadden geen idee wat het ‘nieuwe’ was. Nu is het echter duidelijk geworden…

God heeft ons ook gezegd dat we niet naar Amerika gaan uit ongenoegen over Nederland of Belgie. Daar heeft het niets mee te maken. We willen hier gerust nog lang blijven en met alle liefde deze landen blijven dienen. Maar God heeft blijkbaar een ander plan. Het is dus puur omdat God een plan heeft, dat we verhuizen.

Er zijn natuurlijk wel enkele grote uitdagingen, zoals het vinden van een huis, kids engels leren, de financien, nieuwe contacten, enz. Maar we geloven dat God op zijn tijd alles zal voorzien.

O ja, Amerika is natuurlijk heel groot, dus waar gaan we specifiek heen? Naar COLORADO. Die staat is op diverse manieren in beeld gekomen en we merken dat we daar als eerste landingsplaats zullen heen gaan. Of we er blijven weten we niet. Maar het is onze eerste halte, voor de komende jaren. Het is een fascinerende en prachtige staat met natuur waar ik voorheen alleen van kon dromen.

We bidden dat we er een plekje krijgen in Gods schepping, dat ons zal inspireren en versterken, om de miljoenen mensen wereldwijd te helpen, doorheen ons werk. We zijn er vorige maand al op verkenning geweest, waar we deze foto gemaakt hebben.

david en renate in colorado

We wensen David en zijn zanglijstertje Renate all the best daar in Amerika. Zonder twijfel zullen de Amerikanen net zo van hen genieten als wij de afgelopen jaren hebben gedaan. Omdat in Amerika alles groter is, zullen Davids nieuwsbrieven 10x zo lang worden. We voorzien megaconferenties met megavlaggen en megacollecties. En niet te vergeten een charismatische rodeo met hemelse paarden. Heeejaaah!

 

Advertentie

7 Reacties op “Zeurensen goes America”

 1. jachinboaz zegt :

  Hoe weet ie toch dat alles wat hij denkt, ervaart, voelt door God is ingegeven?

 2. Kleuter zegt :

  Aw, NL was te klein voor Zeurensen?
  Neemt hij z’n bootje mee? Misschien dat hij Berend Botje tegenkomt.

 3. Star zegt :

  Tja natuurlijk is Nederland te klein, hier hebben ze door wat een gladjanus die man is.De Amerikanen zijn iets je naïever.Lekker laten gaan, ze hebben al genoeg mensen hier uitgekleed

 4. engel zegt :

  Uit het oog, uit het hart.

 5. Wilfred zegt :

  Eerst zien, dan geloven.

 6. Wilfred zegt :

  Weet David zeker dat hij eigenlijk niet de aanval op de abortuskliniek in Colorado heeft voorzien?

 7. Wilfred zegt :

  Voor de goede verstaander: zo’n actie tegen de kliniek van Planned Parenthood heeft natuurlijk niks te maken met de conservatief-christelijke Republikeinse hetze tegen dat programma. Daarom horen we, ondanks de nachtvullende uitzending van CNN, daar ook niks over.

%d bloggers liken dit: