Mattheüs van der Steen zet TRIN voort onder nieuwe naam: Gospel Music Festival

logo_gmf_kleurTRIN heeft haar naam gewijzigd in Gospel Music Festival. Dat heeft oprichter en directeur Mattheüs van der Steen vandaag, 11-6-2015, in een nieuwsbrief laten weten. De organisatie is de afgelopen jaren zodanig fors in de problemen gekomen – moreel en financieel – dat het zinkende schip is ingeruild voor nieuw vehikel: Gospel Music Festival. De organisatie verloor eerder dit jaar al haar ANBI-status, maar probeert deze onder de naam Gospel Music Festival opnieuw te bemachtigen.

Uit de KvK-gegevens van de nieuwe stichting blijkt dat het bestuur wordt gevormd door Daniël Renger, Jan Sjoerd Pasterkamp, Steve van Deventer en Jakob Jan Feddes. Van der Steen is zelf directeur en ontvangt een salaris van de stichting. Wij hebben geen aanwijzingen dat TRIN onder de nieuwe naam Gospel Music Festival wezenlijk anders opereert dan zoals beschreven in onze rubriek TRIN Spin en in de vervolgartikelen op weblog Dwaze Schare.

Onlangs vierde Mattheüs zijn 40ste verjaardag. Er werd een speciale dienst aan hem gewijd en hij kreeg een paar prachtige Milkaschoenen voor zijn volgende campagne in Myanmar.

mattie40 mattie verjaardag

3 Reacties op “Mattheüs van der Steen zet TRIN voort onder nieuwe naam: Gospel Music Festival”

 1. Bokkepoot zegt :

  Wel een hele charismanische naam!

  Een naam waar het aanwakkerende vuur van de Geest vanaf vonkt. Een naam welk een nieuw Tijdperk inluidt. Een naam waarin wonderen en tekenen, genezingen en opstandingen uit de dood liggen besloten. Een naam die elke toehoorder direct onder de zalving van Mattheus de Heilige Geest zal brengen.

  Gospel Music Festival.

  *snik*

 2. Bokkepoot zegt :

  Heee…. waar ben ik eigenlijk? 😮

 3. goedgelovig zegt :

  @Bokkepoot: Op GG. 🙂 Maar het is niet meer mogelijk om op deze site te reageren, het is puur een update in het TRIN-dossier.

%d bloggers liken dit: