4 Reacties op “What Would Jesus Do?”

 1. mafchauffeur zegt :

  Ik vraag mij wel af wat voor verwondingen zo’n zanger in het verleden heeft opgelopen dat hij die tekst durft te zingen. 😉

  Jezus zou in Groningen gewoon het ziekenhuis in lopen en iemand, ondanks zijn duivelse t-shirt, genezen. Rolstoel en krukken > gebed > lopen als een kievit. En nee, Ronald Plat is in geen velden of wegen te bekennen. 🙂

 2. fladderaartje zegt :

  @Maf
  nu het einde der GG tijden nadert, heb ik nog even een vraagje voor je, voor je voorgoed onbereikbaar verdwijnt in het digitale heelal.

  Kun je niet een soort life letter gaan schrijven? Gewoon vol berichtjes met ontwikkelingen in Charismanistan? Het is altijd zo handig dat jij de interessanste details hier post, zodat ik niet uren hoef te googelen. En je commentaren zijn ook altijd erg verhelderend. Dat is wel wat ik het meeste ga missen aan GG. En dan gewoon als je inspiratie hebt, niet elke week ofzo. Een simpel blogje of emaillijst. De charismafbode. Ik denk dat ik niet de enige ben die je daar een groot plezier mee zou doen.

 3. mafchauffeur zegt :

  @fladderaartje: dat vind ik leuk om te horen. Dank voor de veren. 🙂

  Voorgoed onbereikbaar verdwijnen valt wel mee, ik heb gmail (mafchauffeur) en ook twitter (mafchauffeur). Ik twitterde de afgelopen jaren regelmatig aan GG commentaar met linkjes (die vervolgens soms wel, soms niet als RT werden doorgeslingerd) blijf

  En wellicht melden zich bij de GG-redactie meer mensen die tijd en commitment hebben om een soort GG-light in de lucht te houden. Dan kunnen de commentaren iets langer zijn dan 140 tekens.

  Hoewel, met 1x of 2x honderdveertig tekens is de boodschap, kwinkslag of ironische opmerking mét linkje vaak prima te maken. Een paar sappige quotes ergens uit lichten gaat dan meestal niet, dat is dan wel jammer.

  Overigens google ik zelf geen uren hoor. Ik krijg alles meestal panklaar aangereikt van FB-vrienden die zelf dolenthousiast zijn over de betreffende lariekoek. :mrgreen:

 4. beervis zegt :

  Maar dan blijft bij mij de vraag tot in hoeverre mag een ander op iemands christelijkheid beroepen. Als het gaat om elkaar te vermanen in de heer, is dat meer kerkelijk afhankelijk. Maar stel: je bent wat rijker en je loopt over straat en komt een zwerver tegen. Die man weet dat jij christelijk bent, beroept daarop en hij vraagt om je jas. Is wat die zwerver dan vraagt, volgens christelijk principe te billijken? En zou een nee, God in het hart treffen?

%d bloggers liken dit: