Mode voor dominees

Predikanten lopen er als slonzen bij. Dat kan beter en vooral trendier, vindt voorganger Ed Young uit Texas. “Als je de boodschap van Jezus doorgeeft moet je er fatsoenlijk bij lopen. Als jij er goed uitziet, komt God ook beter uit de verf bij je publiek.” Op Pastor Fashion krijgt de wannabe trendy voorganger tal van tips, waarbij ook de vrouw van de voorganger niet wordt vergeten.

Advertenties

6 responses to “Mode voor dominees”

 1. De Belg! says :

  This is a place where pastors (and anyone who shares that perspective) can get some tips on what to wear, how to wear it, and when to wear it. But the ultimate question isn’t “what,” “how” or “when?” It’s “Who?”

  Our fascination with fashion is really just a microcosm of our desire to be clothed in the ultimate designer—Jesus Christ.

  Dit is voor mij weer een nieuw woord, letterlijk bekleed worden in Jezus Christus 🙂 Hoe werkt dat dan voor de vrouw , Deuteronomium zegt daar toch iets over?

 2. John says :

  Ga je dan echter in je bijbel lezen, dan komt die God weer niet zo lekker uit de verf.

 3. beervis says :

  Voor Johannes de doper komt ie bar laat. Had misschien zijn hoofd gespaard. Maar zoals spinvis zegt: “De waarheid is een raadsel en het gaat als volgt: tis een goeie vriend maar altijd te laat”. Daar bij denkende dat ie het zelf ook had kunnen weten. De taal van ijdelheid is immers van alle tijden.

 4. agilhartje says :

  Het gaat om het Woord niet om het beeld! Eigenlijk ging het fout toen kerkdiensten op de tv kwamen – het christendom hoort de radio!

 5. Pittig says :

  @ agilhartje

  Wat wel weer lastig is, is dat de woorden weer over beelden gaan… (Gelijkenissen, metaforen, etc.)

 6. Pittig says :

  Een toga is veel bijbelser.

  Heilige gewaden moet men voor uw broer Aaron en zijn zonen maken, opdat zij Mij als priester dienen, men moet daarvoor goud, paars purpurwol, rode purper, karmezijnstof en byssus gebruiken.” (Ex. 28:4 en verder).

  Heilige gewaden, dus niet alledaagse gewaden.