Engelen werken door posters

angelsDavid Sorensen, onze Wilpse Belg, heeft een handige manier ontdekt om tot een hogere engelencirculatie in je omgeving te komen.

Een voorganger vertelde Zeur het volgende:

“We waren met onze gemeente aan het aanbidden in een huiskamer, toen een profetisch persoon in onze groep ineens zag dat UIT EEN VAN JOUW POSTERS ENGELEN DE KAMER BINNEN KWAMEN. De poster was als het ware een deur van de hemel naar onze woonkamer. Het was een poster met de naam JEZUS er heel groot op. De engelen deden mee met de aanbidding en andere engelen bleven voor de poster staan en praatten met elkaar over deze poster. Hiermee wil ik je bemoedigen dat de posters echt door God gebruikt worden.”

Daarnaast werken de posters ook heel goed als alternatief voor psychologen, psychiaters en Reverends:

“Ik heb getuigenissen gelezen van mensen die me schreven dat ze genezing ontvingen van emotionele trauma’s door het kijken naar een poster over Gods liefde. Een vrouw schreef me eens: ‘Mijn man heeft me verlaten voor een jongere vrouw en ik kreeg een zenuwinzinking. Elke dag keek ik naar de poster over Gods liefde voor mij. Het kijken naar die poster heeft me meer genezing gebracht dan alle therapie die ik kreeg.’ Dat soort getuigenissen laten zien dat God deze posters geweldig gebruikt.”

Dus waar wacht je nog op: kopen die LifePosters!

25 responses to “Engelen werken door posters”

 1. Jeroen van Baardwijk says :

  Kweenie. Als je engelen uit posters ziet komen wordt het misschien toch tijd om de LSD maar eens af te gaan zweren en een afspraak bij de psychiater te gaan maken…

 2. afolus says :

  @JvB
  LOL 😎😄

  Sjabba hallucinatio…

 3. Psychodinges says :

  Gelijke visualisaties kunnen heel krachtig werken…
  Hebben goeie charismaten geen LSD voor nodig hoor…

 4. St. says :

  Misschien heeft iemand de deur naar Narnia gevonden.

 5. beervis says :

  Als er bij mij thuis engelen uit een poster kwamen, zou ik het best bijzonder vinden. Ik denk dat ik wel zou kunnen genieten van zo´n moment.

 6. Psychodinges says :

  @beervis en daarna zweren dat je nooit meer zal drinken?

 7. Case says :

  Roze Olifantjes schijnen veel vaker uit posters te komen en monsters van onder het bed..

 8. beervis says :

  @Psychodinges

  Als ik drink, zijn dat soort dingen normaal. Gister nog, stond de historische Jezus aan mijn bed een beetje vervelend te doen. Dan draai ik me gewoon om.

 9. d'n Scheul'n Wilfried says :

  @Beervis

  Jammer. Die had je even moeten doorsturen naar Maarten, Wilfred en mijzelf. Had je kunnen lachen! 😉

 10. Psychodinges says :

  Ja beervis, vertel mij wat! Onze projecties van onze diepverholen angsten kunnen zo reëel zijn. Vluchten, wat jij deed doen ze bijna allemaal. Daar zit weer een nog diepere angst achter he dat het uiteindelijk toch waar blijkt te zijn… valt allemaal niet mee he? Hoe gaat het met het bedwateren?

 11. beervis says :

  @Psychodinges

  Waar blijkt te zijn? Angst voor de historische Jezus? bedwateren? Kan je niet wat meer uitbreiden in je analyse, want het lijkt een beetje natte vingerwerk. Natte vinger van je bedwater?

  Naar het schijnt dat mensen veel meer reflecteren dan ze zelf denken. Dit zal je vast niet allemaal uit de lucht grijpen.

 12. Hendrik says :

  Ik ben wel benieuwd of het met deze http://www.lifeposters.org/shop/christian-wall-art-white-horse/ poster lukt om komende 5 december ook wat moois voor onze Sint naar binnen te prijzen…

 13. Bokkepoot says :

  @Hendrik

  Dan zou het theoretisch ook mogelijk kunnen zijn dat dit opeens je kamer binnen komt springen.

  Persoonlijk zou ik dan liever nog even flink doordrinken. 😐

 14. Bokkepoot says :

  Eh…. dit bedoelde ik dus.

 15. Professor Prietpraat says :

  Hij is wel populair he met zijn sprookjesevangelie. Eigenlijk krijgt hij veel te veel aandacht en heeft David en velen met hem in zijn wereldje, ze duidelijk al een tijdje niet allemaal meer op een rijtje. He, dat rijmt.

  Dat er van alles uit posters je kamer in komt en dat het wasgoed aan het droogrek verandert in monsters die je aanstaren herken ik wel maar dat gebeurde alleen toen ik heel Klein was en als ik ziek was met hoge koorts.

 16. Wim says :

  Waarschijnlijk toch een abnormale waarneming van een 3D poster. En dat wellicht zonder 3D bril? Een wonder!

 17. shin says :

  Wow. Een portal. Bel Jean Luc Picard.

 18. flipsonius says :

  It’s life Shin, but not as we know it….

 19. Im Gegenteil says :

  Los van het FEIT dat engelen niet bestaan en mensen van alles DENKEN te zien, is het natuurlijk WALGELIJK dat die “getuigenissen” neigen naar reclame voor postertjes die we natuurlijk bij hem moeten kopen…

 20. Case says :

  Im Gegenteil Je wilt toch niet beweren dat David en Renate vooral aan geld denken??????

 21. beervis says :

  @d’n Scheul’n Wilfried

  Ik zal er de volgende keer aan denken. Let op: het is dan de gene die ik een kus geef.

 22. Aletta says :

  St.: “Misschien heeft iemand de deur naar Narnia gevonden.”

  Nee St., Narnia is occult. Aldus Sorensen.

 23. FlevoA says :

  Het gaat wel rap voort met de terugkeer van alle Christenen tot de Rooms Katholieke Kerk, het mirakelgeloof staat alweer helemaal op de kaart.

 24. puberapostel says :

  Een afbeelding of schilderij kan best spiritueel of op andere wijze inspirerend zijn hoor. Henri Nouwen schreef een mooi boek over Rembrandts schilderij de verloren zoon. Maar nonreligieuze kunst heeft ook zijn charmes.

 25. Im Gegenteil says :

  @puberapostel

  Zit je net als Sörensen nu ook al reclame te maken?!