Antichrist verpest wedstrijd

Een daad van geloofsmoed. Lijden voor Christus. De ultieme test voor de Eindtijd. Codie Thacker weet wat het betekent om haar bijgeloof op de eerste plaats te zetten. Zij besloot om af te zien van deelname aan een hardloopwedstrijd omdat ze het rugnummer 666 kreeg toebedeeld. “Ik wil mijn relatie met God niet riskeren door dit nummer te gebruiken,” aldus de Amerikaanse die het gedachtengoed van Joop Gankema aanhangt.

Advertenties

7 responses to “Antichrist verpest wedstrijd”

 1. mafchauffeur says :

  Nog drie “likes” en de FB-pagina wordt uit de lucht gehaald. Uit voorzorg.

 2. afolus says :

  Had haar het advies gegeven het A4-tje om te draaien..

 3. mafchauffeur says :

  @afolus: een God die Zijn relatie met Codie laat vertroebelen door zo’n startnummer trapt daar echt niet in hoor.

  De organisatie heeft inmiddels al aan damage control gedaan:

  A Kentucky High School Athletic Association spokesperson said that race officials would have granted Thacker’s request had they been made aware it was for religious reasons.

  Maar bij nader inzien: als ik zie hoe deze dame de media heeft gehaald (tot Runnersworld aan toe) is het simpelweg een wanhopige poging om in aanmerking te komen voor een nominatie voor de Gouden Bikini 2013.

  Helaas zal een naturalisatieverzoek niet op tijd zijn ingewilligd.
  Jammer, jammer.

 4. kleautzak says :

  HUILIE HUILIE nu ze niet meedoet.

 5. Benach says :

  Doet me denken aan een grefo die bij een projectgroepvergadering van studie Werktuigbouwkunde (bij mij bij de opleiding) een keer riep: “Kunnen we balkje C in de constructie, die 66,6mm lang is (toevallige maat), niet 1% groter of kleiner bematen?
  De anarcho-socialist in de projectgroep riep: “Dat veto ik! En bovendien wil IK ‘m zagen”

  Werkelijk gebeurd dit.

 6. Wilfred says :

  @Benach: Tsja, zo gebeuren er ongelukken! 😉

 7. TommyLee says :

  Je kan stellen dat een nummer een negatieve associatie heeft doordat je die er zelf aan geeft. net zoals een rijtje muzieknoten zowel voor praise als voor duivelaanbidding kan worden toegepast. Het is jammer dat Vergankema indertijd is gezwicht voor de flauwekul die over dat 666 gebeuren is uitgesproken.Ik heb net nagekeken of ik ooit een factuur van 666 euro heb uitgeschreven en ja hoor 2 stuks en allebei aan christelijke organisaties en alle twee hebben zonder protesteren betaald!pfffff dat is goed afgelopen.