Worden als een kind

Jezus riep zijn volgelingen op om te worden als een kind. Als je deze campagne van Rookalarm ziet, snap je waarom.

Advertenties

4 responses to “Worden als een kind”

 1. beervis says :

  Even half topic: Als een kind, http://youtu.be/HhDPrP-tpeo .

  (roken zuigt en mag heel veel belast worden.)

 2. Im Gegenteil says :

  Erg naief van de kinderen om rookfabrikanten voor te stellen om de sigaretten zo smerig en onaantrekkelijk te maken, dat kinderen (en volwassenen?) er niet aan zullen beginnen. Alsof de rookfabrikant zijn eigen graf wil graven zeker! Tuuuuuurlijk!

  Ook verdwaasd hypocriet van de kinderen die nu heel stom roepen dat ze nu niet willen roken, maar dat heus wel zullen gaan doen als ze weer een paar jaar ouder zijn. Stelletje hypocritici!

 3. Boktor says :

  Im Gegenteil = roker?

 4. Justin Case says :

  Deze kinderen leven in de idylle van een maakbare wereld. Gun ze die waan, maar de reacties van Philip Morris en AH zijn helemaal zo slecht niet. Overigens zijn de meeste plannen in de filmpjes door volwassenen bedacht en ze hebben kinderen voor hun karretje gespannen om dit uit te voeren, beetje flauw. Op deze manier wil ik niet worden als een kind.
  Goede suggesties uit bovenstaande filmpjes: pakjes neutraal maken en displayruimte in supermarkt minimaliseren. Maar als een supermarkt of tabaksfabrikant dat in zijn eentje gaat doen (dus zonder bindende afspraken met de rest van de industrie) betekent dit direct faillissement voor de supermarkt of fabrikant. Terecht dus dat zowel Ahold als Philip Morris doorverwijst naar overheid of brancheorganisatie. Dat is geen afschuiven, maar verstandig ondernemerschap.