Stoere gristenmannen aan de draagdoek

4emusketier-draagdoek-kleinJe kunt als 4e Musketier 100x afzien voor Jezus in de Ardennen, Schotland of Oeganda, maar uiteindelijk moet je toch 1x per week gewoon een pappadag inplannen.

LEGO’en, de wipkip aanduwen en hapjes naar binnen werken is natuurlijk niet erg stoer en mannelijk. Daarom heeft Karin Kodden, vrouw van Musketier Frank, een speciale draagdoek ontwikkeld waarmee je op je pappadag toch lekker met je buddies kunt gaan vissen of jammen, maar wel dat ‘Band of Brothers voor Jezus’-imago kunt vasthouden.

De draagdoek is goed te combineren met een kilt of hardloopschoenen en is te bestellen bij Borstvoedingscentrum Zwolle.

4emusketier-draagdoek

Advertenties

25 responses to “Stoere gristenmannen aan de draagdoek”

 1. Agilhartje says :

  Ja, iedereen moet zijn eigen kruis dragen…

 2. mafchauffeur says :

  Inspiratie voor ieder mannenhart gaat wel vaker via de weg van een vrouw. Zo ook hier. Een draagdoek als golf van verantwoordelijkheid van een vader anno 2013.

  Mooi gesproken. Ik kijk met spanning uit naar de volgende fase – die draagdoek is tenslotte slechts geschikt voor de eerste paar maanden.

  Daarna wordt het pas écht leuk. En wederom komt de inspiratie via de weg van een vrouw.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2094305/Menna-Pritchard-26-defends-rock-climbing-TODDLER-strapped-back.html

 3. henkjan37 says :

  Ik snap overigens wel, dat wanneer je naar een kerk gaat waar regelmatig abba wordt gedraaid, dat je een beetje aan je hetero-identiteit gaat twijfflen;)

 4. joost says :

  MC
  Wat afschuwelijk, het leven kan wel bestaan uit het nemen van risico’s maar moet je dan willens en wetens zo’n risico nemen voor je kind? Brrr.. En het kind een helm geven vond zij niet nodig maar ze had er zelf wel één op haar @#$@#kop gezet. Terwijl het, gezien haar stomme uitlatingen, onmogelijk zou zijn geweest dat zij zelf hersenbeschadiging op had kunnen lopen. (wat je niet hebt kan je ook niet beschadigen.) 😦
  joost

 5. DsDre says :

  Met zo’n kruis er op lijkt het of je het kind dood wilt hebben.

  Een kind een helm opzetten is niet leuk voor het kind. De kans dat een steen de schedel raakt is verwaarloosbaar, dus weer eens commotie om niks.

 6. mafchauffeur says :

  @joost: bij een val bescherm je het kind natuurlijk met je eigen lichaam. Een valhelm zit dan alleen maar in de weg. 😉

 7. mafchauffeur says :

  Zo’n musketierbaby kan zo wel mooi al vroeg de kunst van het BBQen afkijken.

  Mits jongetje, uiteraard.

 8. DfTg says :

  Nu kunnen we als echte kruisvaarders naar Jeruzalem varen en het land kerstenen en innemen voor Jezus! Samen met de kleine hakken we er als echte mannen op los en richten we een ware slachting aan voor onze Koning!

 9. mafchauffeur says :

  @DfTg: dat gebeurt al op de vijfde foto. Met o.a. Opwekking 485.

  Persoonlijk vind ik het best wel een verbetering dat Kruistochten tegenwoordig in de Hemelse Gewesten kunnen worden uitgevochten, zonder vleselijke slachtpartijen.

 10. mirri says :

  Waarom geen vaders met een draagdoek? Oke op de fiets kun je beter een valhelm bij je kind op doen. En hem in een zitje zetten.

 11. Ruud says :

  Een draagdoek… dat deed ik 17 jaar geleden al. Alleen zat ‘ie toen niet zo achterlijk om je lichaam heen gewikkeld; afdoen moet een ramp zijn. En het was toen ook zonder kruis.

 12. Jane Lasonder says :

  dat is geen kruis op de doek dat is nummer 4 voor de 4 musketiers:) 😛 en de babys vonden het super met papa dingen te doen….

 13. henkjan37 says :

  @ jane

  jij hent duidelijk niks met estetiek gezien je site

 14. mafchauffeur says :

  En voor de fruithapjes is er natuurlijk de spork:
  https://de4emusketier.nl/component/hikashop/product/15-spork

 15. St. says :

  Binnenkort ook verkrijgbaar:
  4e musketier keukenschorten, 4e musketier koffiemokken, 4e musketier hydrofiele luiers, 4e musketier balpennen…

 16. mafchauffeur says :

  @St.: je wordt op je wenken bediend!
  https://de4emusketier.nl/themessage/muskhaves/product/22-mok

 17. mafchauffeur says :

  In het weekend stoppen ze de baby gelukkig veilig in de rugzak achterop. Rits dicht.

 18. Tinus says :

  Draagdoeken voor de man, bedacht door een vrouw (ziet er ook zo uit) krachtmetingen gaan doen met mannen in een door vrouwen afgebakend gebied om tot je juiste emotie te komen, terugkomen met een koffiemok en een cadeautje voor moeder de vrouw vervolgens ramen gaan zemen met je koter op je buik en dan weer iets mannelijks gaan doen zoals een jamsessie met je kind op je rug, dan heb ik zoiets van geef je kind een instrument en ga samen jammen! Man! Ga werken in de bouw!

  Mijn vrouw zou vragen/zeggen; Heb je een mid-life, ben je homo, heb je een depressie? Ga gewoon ff naar de kroeg, Gek! Morgen gaat om half 7 de wekker, AAAh, zorg dat je er bent!!!! 🙂

 19. DfTg says :

  @mafchauffeur: Of in Secondlife!! Dan bouwen we een virtuele versie van Jeruzalem en dan kan iedereen ongegeneerd en zonder scrupules duizenden Moslims en Joden afslachten, baby’s tegen de muur aansmijten zodat hun hoofden openbarsten en moeders verkrachten!! Lang leve de vooruitgang!

  (Ik begrijp de uitsluitend en eigenlijk ook niet voor volwassenenen geschikte inhoud van deze reactie, maar zo is het toch echt verlopen tijdens de kruistochten… om kotsmisselijk van te worden…)

 20. mafchauffeur says :

  @DfTg: Secondlife – bestaat dat nog dan?

  Verhip. Zelfs Hyves is nog online.

 21. nietverbaasd says :

  @DfTg Probleem is dat je er niet meer achter kunt komen wat er nu precies gebeurt is. Men deed vroeger(?) bovendien niet altijd aan feitelijke geschiedschrijving, maar aan polemische.

 22. midas says :

  Ok, ik beken. Ik heb ook een draagdoek voor mijn zoontje. Niet zo’n rode met opdruk gelukkig. Is wel handig hoor, lekker wandelen in de bergen zobder kinderwagen. Lijkt inderdaad wel een kruis. Als je dat ding verkeerd omdoet draag je de baby met een omgekeetd kruis op zijn buik. 😊

 23. mafchauffeur says :

  Dat logo is wel heel slim gekozen. Op een draagdoek lijkt het een kruis, maar eigenlijk is het een stoere, schuine en hoekige versie van het “Ichtusvisje”, met de suggestie van het profetische getal 4. Zonder dat een of andere lolbroek er Darwinpootjes aan kan plakken. 🙂

 24. shinshinnun says :

  Zouden de Oppermuskertiers af en toe Abba luisteren, terwijl ze muskhaves ontwerpen?

  Money, money, money…

  Ik ga er in mijn naïeviteit even vanuit dat de opbrengst ten goede komt van de “wereldwijde golven van gerechtigheid” waar deze pagina over spreekt, https://www.de4emusketier.nl/geven, maar persoonlijk heb ik mijn buik vol van al die gristelijke goodies die maar raak geproduceerd worden. Vast niet fairtrade?

 25. Im Gegenteil says :

  Schattig. Nu voelen deze vinex-wijkpapa’s zich ook weer even man.