Syrische christenen winnen Postcode Loterij

Een meevaller voor christenen in het door burgeroorlog geteisterde Syrië. Winston Gerschtanowitz van de Nationale Postcode Loterij reikte aan bewoners in Aleppo de Postcodekanjer van 6.230 euro uit. (bron)

postcodekanjer

Advertenties

10 responses to “Syrische christenen winnen Postcode Loterij”

 1. DsDre says :

  Kunnen ze mooi het vliegticket voor PP betalen. Einde oorlog, einde vluchtelingen, einde armoede.

 2. afolus says :

  Jammer dat Renate Verbaan haar baard heeft laten staan… 😀

 3. Allegro642 says :

  Ik vind dat ze van het geld wapens moeten kopen. Voor als Assad valt. Dan zullen we met zijn alle weer zien wat Allah onder vrijheid en dialoog verstaat.

  http://www.google.nl/#output=search&sclient=psy-ab&q=Christenen+en+de+arabische+lente&oq=Christenen+en+de+arabische+lente&gs_l=serp.3…2551.19036.0.19360.37.32.0.3.3.1.119.2447.30j1.31.0…0.0…1c.1.14.psy-ab.1yLSGD_AJAQ&pbx=1&bav=on.2,or.r_qf.&fp=68d8625983b87d7e&biw=1024&bih=636

 4. Johan says :

  Wel een sympathieke actie van Jubilee Campaign. Wat lijkt die Albert Koop sprekend op Winston.

 5. Bernard says :

  Bijna leuk

 6. schriftelijke reactie says :

  @Bernard

  Jij bent ook nooit specifiek.

 7. Peter Bronsveld says :

  Geweldig dat Goedgelovig aandacht besteedt aan de actie van Jubilee Campaign. Toch even een paar correcties op het bericht: 1- Het geld gaat naar klooster Mor Gabriel in Turkije en niet naar Aleppo. 2- Het gaat hier zeker niet om een postcodeloterij maar het geld wordt doelgericht ingezameld voor de gezinnen die Albert Koop persoonlijk in Turkije heeft bezocht en 3- Geen idee wie Winston Gerschtanowitz is. Bij deze in ieder geval heel erg bedankt voor de extra publiciteit.

 8. afolus says :

  @Peter Bronsveld
  Who the hack is Winston G.?
  Geweldig! 😉

 9. Bregje says :

  Ik vind het kinderachtig en dom om een foto van Jubilee Campaign op deze manier te plaatsen en te verkrachten. Respect voor peter Bronsveld om er zo sympathiek op te reageren. Peter ik zou voortaan copyright eronder zetten…… Maar eh…. Voor de anderen; ik zou eens een kijkje nemen op de website http://www.jubileecampaign.nl. Dan kun je zien. Dat deze mensen belangrijk werk doen voor christenen in landen waar het erbarmelijk is om te ‘leven’. Door deze stichting kunnen wij meeleven met al deze mensen die in de marge van de wereld niet interessant genoeg lijken te zijn om aandacht aan te besteden. Mensen hebben geen idee wat voor ellende zich daar afspeelt en Jubilee Campaign zet zich in met alle risico’s die daarbij komen om anderen ervan op de hoogte te brengen, want journalisten presenteren helaas enkel het nieuws waar consumenten van smullen. Of waar geld mee valt te verdienen.

 10. Beervis says :

  @beervis

  Ik vind dat ze van het geld wapens moeten kopen. Voor als Assad valt. Dan zullen we met zijn alle weer zien wat Allah onder vrijheid en dialoog verstaat.

  http://www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/article/detail/3471879/2013/07/08/Kopten-zijn-in-Egypte-weer-eens-de-zondebok.dhtml

  Ondanks dat de rest van de reactie beetje hooligannerig overkomt, zit er toch een uitstekend adviseur in je. (alleen een beetje werken aan je stijl.)