Tamboerijnen voor God

Een heerlijk kromme tenen-momentje in Britain’s Got Talent van drie jaar geleden. Twee dames met Leger des Heils tamboerijnen timbrels die het helemaal gaan maken.

Advertenties

10 responses to “Tamboerijnen voor God”

 1. Plant says :

  Het is ethisch laakbaar van de redactie van dit programma deze mensen op dit podium laat staan. Dit is lachen ten koste van anderen.
  Daarna is het evenzo laakbaar om dit filmpje vervolgens weer te verspreiden.

  Laten we op deze site goede humor gebruiken.

 2. thebutler says :

  Ze trekken er wel een grafgezicht bij, inderdaad.
  En de juryleden laten zich ook weer kennen, wat mooie verschillen naar voren brengt.

  Wanneer komt er een programma dat jury’s beoordeelt? Lijkt me ook wel leuk. 🙂

 3. rob says :

  @Plant
  Volgens mij lijden de dames er zelf ook niet echt onder, gezien de bitchy manier waarop ze Simon uitdissen en hem eigenlijk als sukkel blijven beschouwen 🙂
  Domme mensen kunnen ook heel arrogant zijn.
  Je moet er niet echt een compleet slachtoffer van maken.

 4. star says :

  Ik heb de gezichten van de jury ook gezien toen Susan zou gaan zingen, ze verwachtten er niets van, dat pakte even anders uit.Had hier ook kunnen gebeuren. Helaas was het tenenkrommend en werden ze snel afgekapt.Maar dat risico loopt iedereen die mee gaat doen aan zulke evenementen en lachen mag toch?.Als je geen vrienden hebt die zeggen: dit kun je beter niet doen,dan gaat dat zo.Wie dat niet kan hebben, moet daar wegblijven.
  Ik ben wel blij dat de tamboerijn groepen binnen het Leger des Heils heel wat mooier werk laten zien waar met plezier naar gekeken wordt.

 5. Plant says :

  @Rob Pardon?

 6. TommyLee says :

  Komaan een volledig uitgekauwd onderwerp van 3 jaar geleden wat moeten we daar nu nog weer over zeggen! Is de kwamkwammertijd soms weer aangebroken???We weten nu toch zo langzamerhand wel dat je mensen niet tegen zichzelf kan beschermen. Ik vermoed dat je die mensen nog meer op hun hart trapt als je ze NIET mee laat doen.

 7. bramvandijk says :

  @TommyLee
  Gezien het feit dat er ook al ruim een week geen enkele activiteit is op Twitter lijken onze lieve vrienden van GG meivakantie te hebben en dus ook geen tijd voor nieuwe en actuele berichten. Gun ze die vrijheid.

 8. goedgelovig says :

  @bramvandijk: De vrienden van GG doen het in de vakantieperioden inderdaad wat rustiger aan. Het 7e jaar zou eigenlijk een sabbatsjaar moeten zijn. 🙂

 9. Pittig says :

  @ GG

  De sabbat is er om bezig te zijn met de zaken van de Heer. Dus juist in een sabbatsjaar verwacht ik dan heel veel GG activiteit… Tenzij jullie natuurlijk denken dat GG gewoon werk is of zelfs het werk van de Tegenstander. In dat geval moet je het in de vakantie dus rustiger aan doen… 😉

 10. De Dichter says :

  wow pittig mooi idee 1 week geen nieuwe post, goed voor de verslaafde onder ons rust te gunnen