Charismagische relikwieën te koop!

Wat katholieken kunnen, kunnen charismatischen ook en dan beter. In plaats van de teennagels van Maria, een stukje van Petrus’ mantel of een botje van Elia, kun je ook mirakelwater, gezegende zalfolie, hemels manna en huisgefabriceerde zweetdoekjes verhandelen. Ook aan de gereformeerden is gedacht: voor hen is er een zwarte gebedssjaal met de 10 geboden erop gegraveerd.

Advertenties

11 responses to “Charismagische relikwieën te koop!”

 1. d says :

  popoff is al lang ontmaskerd. een zeer gevaarlijke man voor de geestelijke gezondheid.

 2. joost says :

  Jakkes, was de duif niet een occult symbool? Jezus als occulte duif?
  joost

 3. Agilhartje says :

  Lastig om te kiezen tussen “Ha ha ha!” en “Bah bah bah!” …

 4. joost says :

  agilhartje
  Is dat de reden dat gangsters in Amerikaanse films vaak zeggen: “habah habah habah?
  joost

 5. storm says :

  looks like tell-sell tv.

 6. Pieter says :

  Die negert op min 0:40 mekkert die nou: ha ha le le le luja hahaha?
  Of is het toch meer hinniken wat die doet?

 7. waarheid says :

  hahaha en daar voeg ik dan onze gouden bikini drager frank ouweneel aan toe met zijn wonder middel om portemonnees leeg te trekken . o nee dat was een wondermiddel voor hem zelf hij wordt er beter van

 8. star says :

  Pfff charlatans, bedriegers, allerlei manieren om maar geld los te kloppen bij goedgelovigen, David Maasbach is er niks bij.
  Nou maar hopen dat mensen hun denkknopje een keer aan gaan zetten en al die onzin aan de kant gaan schuiven.

 9. Fordeo says :

  Hee kaaskop pieter, matig je je taal effe?

 10. Pieter says :

  @Fordeo
  Ik vind ‘negert’ een mooi Nederlands woord aangezien het een soort samenstelling is van ‘neger’ en ‘zwart’. Er was een tijd en/of een plaats dat/waar zij liever ‘zwarte’ genoemd werden namelijk.
  De tegenstelling tussen blanke en zwarte mensen vindt zijn oorsprong in een ver verleden en is omgeven met gevoelens van superioriteit der blanken en daarom heeft ook het woord ‘zwarte’ een negatieve lading die het woord ‘blanke’ of ‘kaaskop’ niet zo snel zal oproepen.

  Dat je aanstoot neemt aan het woord ‘negert’ komt wellicht omdat in jouw hoofd de tegenstelling tussen blank en zwart nog volop leeft, waar deze in mijn hoofd grotendeels verdwenen is.
  Ik zag slechts een soort hinnikende negert tussen verkooppraatjes prevelende blanken en vond het best wel grappig om het zo ook op te schrijven voor jullie. 😉