Seks op zondag vóór de kerkgang

babette-cole-mummy-laid-a-005Het seksleven van de gemiddelde gristen wordt met het jaar beter. Dankzij evangelische sekstherapeut Marc Angenent en zijn dildowinkeltje. Hij heeft zijn site laten pimpen en is nu ook aan het bloggen geslagen. In de rubriek Seks op Zondag adviseert hij zijn volgers om voortaan vóór de kerkgang even van bil te gaan.

Waarom niet op zondagmorgen voordat je ter kerke gaat? Zet de wekker een uurtje eerder. Haal een ontbijtje en eet dat in bed op. Van het een komt het ander. Kussen, strelen, lieve woordjes en dan jullie favoriete standje. Gebruik eventueel glijmiddel of een mooi condoom speciaal voor de zondag. Mooier kun je een zondag niet beginnen.

Vrijdag is Vrouwendag. Dan spreekt Angenent de gristenvrouwen aan hoe ze het domtorentje van hun man het beste kunnen plezieren. Hij geeft de dames het dringende advies:

Spreek positief en bemoedigend over de penis van je partner. Wat je man wil horen is hoe ‘lekker hij is’, ‘hoe groot ie is’ of hoe ‘stoer die aanvoelt’. Vergeet niet dat je al pratend over de penis van je man (je zegt daar toch wel eens wat over?) zijn imago opbouwt. Als je niet zo ‘into the penis business’ bent dan wordt het wat lastiger om hem te bemoedigen, maar onthoud dan in ieder geval dit. Zeg nooit in de hitte van het moment ‘was ie maar iets groter’, ‘was ie maar iets dikker’ of ‘was ie maar iets langer’.

Inmiddels is hij ook een bijbels-culinaire seksrubriek begonnen waarin hij uitlegt hoe je warme amandelen kunt snoepen van het naakte lichaam van je partner. Je kunt ook naakt tegenover elkaar gaan zitten en elkaar ‘smikkelstokjes’, van boter druipende asperges, voeren.

Zo wordt de zondag van de meest saaie dag van de week de meest sexy.

Advertenties

47 responses to “Seks op zondag vóór de kerkgang”

 1. rob says :

  Gebruik eventueel glijmiddel of een mooi condoom speciaal voor de zondag. Mooier kun je een zondag niet beginnen.

  Glijmiddel alleen voor speciale dagen?, de rest vd week maar een beetje schuren 🙂
  Zou Marc denken dat vrouwen op zondag extra droog zijn en meer moeite hebben om in de stemming te komen?

  Vergeet niet dat je al pratend over de penis van je man (je zegt daar toch wel eens wat over?) zijn imago opbouwt.

  Mannen met een groter ego hebben een grotere penis.
  Altijd al gedacht 🙂

  Of is het toch allemaal betrekkelijk:

  Bron: bizarre records:
  De langst gemeten piemel in de wereld is van Jonah Falcon, de lengte is 34 cm en de omtrek 16 cm. In de jaren 90 is er een documentaire gemaakt over de man, echt gelukkig was hij niet met zijn grote jongen. Een vrouw vinden die er gelukkig mee was bleek erg lastig

 2. van Kerstenen says :

  Kon dit bericht niet gisteravond geplaatst worden? Hier is de kerk al begonnen..

 3. star says :

  Ik weet het niet, maar ik denk dat de man zélf het meest geniet door dit allemaal op te schrijven mét of zonder dildo.Het is maar net wat híj nodig heeft om zijn imago op te bouwen.

 4. Vigil says :

  Denk dat er wel een markt is voor de christelijke variant op 50 tinten grijs 🙂 Zal vast niet lang duren voor er zoiets in de evangelische boekhandels ligt.

  Maar even serieus: ligt het aan mij of is die Angenent helemaal koekoek?

 5. computermeneer says :

  @star dat werd Mark Driscoll ook al verweten …

 6. Wormpje B says :

  Glijmiddel condoom snel even een vluggertje voor je naar de kerk gaat. Zaterdagavond mocht ie zeker niet, dan maar even voor dat je
  naar de kerk gaat op Zondagmorgen?
  Die man heeft het even niet!!!

 7. TommyLee says :

  Ik had eens wat in een kerk laten liggen. Ben het op zondagmorgen vroeg wezen ophalen.Wist ik tenminste zeker dat er iemand was. Zegt de dame van het welkomscommite :Ik hoop dat u een fijne dienst heeft. Roep ik gevat terug: Bedankt maar ik ben al weer voor het zingen de kerk uit. Kon ik die tekst eindelijk eens ondubbelzinnig gebruiken. Nee zonder dollen die man heeft als doelgroep zeker mensen zonder kinderen. Zondagmorgen was bij ons altijd spitsuur en dan NOG een uur eerder opstaan, poe he

 8. kindvanGod says :

  nee met kids wordt het niets op zondagochtend

 9. brokko says :

  de ‘collectezak’ met het houten stokje spreekt dan ineens tot de verbeelding

 10. De dichter says :

  Wel je handen wassen vóór de kerkgang aub…

 11. Ab Krook says :

  Best een markt voor. Commercieel handige jongen!

 12. Flipsonius says :

  Ik mis nog concrete adviezen over wat te roepen tijdens de behouden klaarkomst op zondagochtend. Iets als:
  ooooow jezus, ja heer, ja heer, kom toch! oow mijn god, mijn heer maranatha! koerabasja santaloetsjia sjabbaaa!!!
  kijk, zo maak je er echt een heilige daad van!

 13. rob says :

  @Filipsonius
  Maar de komst v Jezus is niet erg voorspelbaar 🙂
  Volgens sommige ingewijden pas over 25 jaar.
  Dat is niet erg handig op zondagochtend als je half tien uiterlijk in de kerk moet zitten 🙂

 14. DfTg says :

  Waarom überhaupt een condoom gebruiken? Zeker om de sekswinkel weer financieel te spekken?

 15. Professor Prietpraat says :

  @DfTg, inderdaad, anders verkoopt hij geen ¨Er is hoop¨ en ¨wwjd¨ condooms meer. Iemand anders nog een leuke pakkende gristelijke tekst voor op het rubber?

 16. DsDre says :

  Waarom de wekker op zondagmorgen eerder zetten? Gewoon lekker uitslapen en dan samen de gemeenschap der heiligen beleven. Dat is toch heel wat bevredigender dan zo’n verschrikkelijke kerkdienst op de zondagmorgen.

 17. Neo says :

  Wie zijn partner wil kastijden is in de Liefdestuin ook op het juiste adres. BDSM-stuff e.d. Opmerkelijk.

 18. John says :

  @professor prietpraat

  ik ben nooit zo snedig als het op dit soort zaken aankomt, maar iets met het woord ‘kruis’ moet vast wel lukken toch?

 19. Jennifer says :

  Ik heb net het boek ‘De ongehoorde bijbel’ van Jonathan Kirsch gelezen, dat onder andere gaat over seks IN de Bijbel, de echte bijbelse seks dus. Veel verkrachtingen, orgies en incest.

  Ik stel vanaf nu mijn eigen normen op seksueel gebied 🙂

 20. TommyLee says :

  Jemig @rob, ik kan niet wachten tot het zondagmorgen is!. Wel jammer dat mijn lievelingsstandje er niet bij staat, maar toch heel verstandig dat GG een podium biedt voor deze super positieve bijdragen. Kijk wat boeit het dat er zo velen in ons goede gristenlandje de kluit bedonderen, de grote profeet uithangen etc. als we in ons eigen liefdes-nestje zoooooveel geluk kunnen beleven!!

 21. kindvanGod says :

  gemeenschap is dus toch met 1 betekenis. Maar moet dat dan met al je broerders en zusters? Abraham had ook 2 vrouwen. Moet je dan met zn drieen zijn? dan toch pas is t gemeenschap? ik zie opties voor veel uit de kast momenten en bi gevoelens

  Dat is dan wel een beter uitzicht op je leven in een klooster zitten, stilte weekends, etc

 22. joost says :

  professor Prietraat

  Iemand anders nog een leuke pakkende gristelijke tekst voor op het rubber?
  JA zeker, zet er gewoon op : “Gelieve uit liefde voor God en zij gebod aan u de aarde de bevolken, voor het gebruik een gaatje in het condoom te prikken. Zo geeft u God en zijn zoon alle ruimte.
  joost

 23. joost says :

  kindvanGod

  gemeenschap is dus toch met 1 betekenis. Maar moet dat dan met al je broerders en zusters?

  Nee, gemeenschap met je broers en zussen heet incest/ 😦
  joost

 24. Multi says :

  Incest is nochtans niet gebonden aan familie maar aan de mensen met wie je opgroeid.
  Dit blijkt uit onderzoek gevoerd in de Kibbuts.

 25. Multi says :

  2 hoorntjes links en rechts ipv dat reservoir in het midden. Voor extra duivelse stimulatie 😀

 26. Pieter says :

  Jeemig @TommyLee, hier sla je de spijker wel recht op z´n kop volgens mij als je dit zegt: ” Kijk wat boeit het dat er zo velen in ons goede gristenlandje de kluit bedonderen, de grote profeet uithangen etc. als we in ons eigen liefdes-nestje zoooooveel geluk kunnen beleven!!”

  Maar wellicht is het de sleur die in hun seksleven geslopen is die mensen gevangen houdt in de afkeer hiervan. Of dit werkelijk op te lossen is met een boek als ’50 tinten grijs’ of ‘asperges op zondagmorgen’ is zeker de vraag, maar je moet ergens beginnen niet waar?
  Humor en het daadwerkelijk bedrijven van seks gaan over het algemeen vrij slecht samen, aangezien het hebben van seks een vrij serieuze aangelegenheid betreft die nogal wat concentratie en fantasie vergt om een beetje in de juiste (opgewonden) stemming te blijven.

  Wat ons daadwerkelijk opwindt is wat de meeste mensen liever verborgen houden wellicht, vandaar: spijker, kop, raak!

 27. Multi says :

  “Humor en het daadwerkelijk bedrijven van seks gaan over het algemeen vrij slecht samen, aangezien het hebben van seks een vrij serieuze aangelegenheid betreft die nogal wat concentratie en fantasie vergt” Integendeel, humor is net erg belangrijk omdat je het allemaal neit te serieus zou nemen en daardoor ontspannender bent waardoor je meer geniet + Een vrouw die niet ontspannen is krijg je niet klaar.

 28. TommyLee says :

  @pieter:Ik kan mij liefde niet zonder humor voorstellen!Ik zet gewoon de 50 tinten grijs op mijn kruin en mij humor in.(en ik heb lekkere bonbonnetjes achter de hand) tot mijn vrouw een danklied uit de opwekkingsbundel inzet: Groter dan hij die in mij is (misschien ook een aardige tekst voor des professors rubber)

 29. Multi says :

  Bonbonnetjes die je vrouw alleen krijgt NA de sex? Dus eigenlijk een manier om haar te dwingen om met een idioot met boek op zijn kop te neuken?

 30. Pieter says :

  Lachen is een goede manier om te ontspannen, maar mij is het nooit gelukt om goede grappen te bedenken tijdens het edele spel der delen. Misschien heb ik het echter altijd wel te serieus genomen en viel er gewoon niet genoeg over te lachen naar mijn idee, dat kan ook.
  Over het ‘neit klaarkomen’ zijn de afgelopen 25 jaar weinig klachten binnengekomen bij mij overigens. 😉

 31. Multi says :

  Geen klachten zegt u ?

 32. Pieter says :

  Er zijn orgasmes die je niet kunt faken, maar zoiets doe je niet zo snel in de eerste de beste lunchroom, maar daar neem je effe lekker de tijd voor uiteraard.
  Of je gaat naar Xhamster bv. als je ‘thuis’ niet aan je trekken kunt komen wegens vrijgezel, ongelukkig getrouwd en/of andere ongemakken.
  http://xhamster.com/movies/1167708/squirts_squirts_squirts.html

 33. TommyLee says :

  @pieter, brrr wat ben jij expleciet, met die tinten grijs bedoel ik natuurlijk mijn pruik en geen boek ben je helemaal bedonderd.

 34. TommyLee says :

  @multi: die slotopmerking van de buurvrouw maakt de grap compleet.

 35. TommyLee says :

  @pieter, je verwijst naar het soort sites waar je makkelijk een virus oploopt. (OK geen SOA maar toch…)

 36. Multi says :

  @TommyL , niet echt. Zulke sites verdienen tonnen aan advertising en kunnen zich dat niet permitteren. Anderzijds heb je geen excuus om geen AV te installeren op je PC : avast = de beste (ik ben IT’er)
  http://www.avast.com/nl-be/index

 37. joost says :

  TommyLee

  je verwijst naar het soort sites waar je makkelijk een virus oploopt. (OK geen SOA maar toch)

  Ja toch? SOA staat toch voor Syberspace Overdraagbare Aandoening?
  joost

 38. TommyLee says :

  @multi: bedankt voor de tip, maar ik ben al voorzien!
  @pieter:hamster??toch maar liever:

  gaat ook over lekker bewegen met zijn tweeën!

 39. joost says :

  Pieter
  geeft toch meteen een heel andere kijk op de reclame van Albert Heyn
  Hamsteren!!
  Bah.
  joost

 40. Pieter says :

  @TommyLee
  Je nick deed me vermoeden dat je minder moeite zou hebben met mijn expliciteit, maar 50 tinten grijs op je hoofd impliceert misschien dat je nu op een leeftijd bent gekomen waarop je je laat afschrikken door geruchten over virussen op het internet.
  De kwaadaardigste virussen zitten volgens mij altijd nog àchter het toetsenbord van de computer en niet erin. Inplaats van expliciet zijn zij huichelachtig en liegen zij al om de kleinste dingen uit angst voor imagoschade o.i.d.

 41. Pieter says :

  Astrid Nijgh heeft er nog eens een liedje over geschreven om zelf mee te zingen http://www.youtube.com/watch?v=rKLhrtLXNJg en zo je eigen conclusies dan maar te trekken.

 42. TommyLee says :

  @pieter: Aha ik snap de verwarring. Alhoewel ik ook drummer ben is mijn Nickname niet afgeleid van de illustere partner van Pamela maar van de onlangs overleden evangelist Tommy Lee Osborn.

 43. Multi says :

  @TL : Nog erger …

 44. Pieter says :

  @TommyLee Osborn ken ik niet: Ik ken wel ‘Ozzie the wizzard’ van dit nummer http://www.youtube.com/watch?v=_aIhh9nFYv4 en zelfs zijn ‘gothic adept dochter’ ken ik een beetje van een of anders ‘real life soap’ op tv..
  Mensen doen werkelijk alles om op tv te komen en/of om ergens een paar stuivers aan te verdienen blijkbaar.

 45. Multi says :

  een paar stuivers? Waar betaalt men ook al weer wannabe “sterren” 15 a 25K om van een schans te springen?