Aad Peters organiseert Eindtijdfeest

Aad Peters maakt van de eindtijdnood een deugd, of beter gezegd: een holy cashcow. Op 21 december, als de wereld volgens de Maya-kalender vergaat, organiseert Peters op zijn Ark van Noach, die momenteel in de haven van Groningen ligt, een dreigend eindtijdfeest. Tickets kosten € 22,- pp. Als de Maya’s of arkbouwer Johan Huibers gelijk hadden, kan de ark mogelijk redding bieden tegen de woeste golven die ook de Martinitoren zullen meesleuren. Zo niet, dan kun je de Ark weer fluitend verlaten. Klik op de posters om ze te vergroten.

Ark_21decPoster_DINA3 Ark_21decPoster_backDINA4

Advertenties

27 responses to “Aad Peters organiseert Eindtijdfeest”

 1. mafchauffeur says :

  Het einde van de wereld begint in Groningen? Dát hadden de Maya’s ook weleens mogen vertellen.

  Wel praktisch van de Maya’s om het op een vrijdag te plannen. Eind van de avond, neem ik aan. Het zou een beetje sneu zijn als het al om 00:00 afgelopen is. Maar als de Ark richting Randstad spoelt kan ik misschien nog aanpikken.

  *klimijzers en pikhouweel klaarlegt*

 2. B.Art says :

  Er komt niets na Groningen!

 3. jk says :

  Haha! Die beveiligingscamera aan de zijkant van die boot…

 4. Rolf says :

  Euh…..de Maya hebben nooit gezed dat de wereld zou vergaan dat heeft het westen er van gemaakt! Voor de maya is dat het einde van een “cycel of creation” en na het eindigen van de cyclus begint deze opnieuw anders zou het geen cyclus zijn. Meer leggen de Maya elders zelf uit in hun eigen film over 2012 in “the shift of the ages”die vandaag op internet in primere gaat en gratis te bekijken is.

 5. Pittig says :

  Het eeuwige probleem als je een uitnodiging voor een feestje maakt: moet je er ook de eindtijd bij zetten?

  http://www.chow.com/food-news/89431/is-it-rude-to-specify-end-times-for-parties/

 6. Johan says :

  Aad heeft er bij gezet: open eind. Dat is voor studenten heel belangrijk.

 7. Tosca says :

  Waarom is er musiek? waren ze bank dat ze er anders ziek van werden?

 8. Wim says :

  Mensen, via Arke Reizen nog steeds te boeken, last minute cruise vanaf Curacao, nog geen 1000 Euro per persoon, vertrek 20 december, wel hengels meenemen voor na de 9 dagen. Is iets duurder dan de Ark maar dan heb je ook wat! See you.

 9. ruub says :

  Wat een verschrikkelijk drama trouwens op die school in Connecticut.
  http://nos.nl/artikel/451706-28-doden-op-basisschool-vs.html

  En wat een voorspelbare, maar afschuwelijke reactie vanuit de rechterflank.

 10. Frank says :

  Persbericht 22 december,Ark gezonken in groningen aan boord waren 68 uitverkorenen naar de lichamen word nog gezocht.

 11. afolus says :

  @ruub
  Wat zijn dit soort gristelijke lieden toch ontzettend dom en gevoelloos.
  Autistische schurken zijn het!!

  Je zult maar net je kind verloren zijn door een schietincident zoals gisteren of vorig jaar in Alphen aan de Rijn en dan worden geconfronteerd met dit soort sukkels die je uit leggen dat het allemaal voorkomen had kunnen worden als “de meester maar elke ochtend voor je kind zou hebben gebeden”.

 12. Paul says :

  Bizar…. wat is de visie van deze man op de holocaust?
  Onvoorstelbaar…

 13. Ettje says :

  Wanneer wordt deze man opgepakt?

 14. Professor Prietpraat says :

  voor zulke mensen zoals deze in het filmpje is de wereld zo heerlijk simpel en komt alles aan op 1+1=2, zo simpel dat het bijna is om jaloers van te worden tot je merkt hoe gevoelloos en blind ze door het leven gaan, niet wetend op hoeveel zielen ze trappen. Het lijkt zo mooi om voor alles een simpele verklaring te hebben maar het is toch veel beter om die grijze massa wat meer te gebruiken en nederigheid na te streven en te erkennen dat niet alles simpel is en dat je niet alles weet. Empathie is blijkbaar helaas ook niet iedereen gegeven.

 15. mafchauffeur says :

  Dus God heeft die kinderen niet beschermd omdat Hij een “gentleman” is?

  Right.

 16. TommyLee says :

  Het is een hachelijke zaak om in dit soort schrijnende situaties met kant en klare oplossingen te komen aandraven. Ik zou alleen al uit mijn eigen leven een aantal situaties kunnen noemen waar ik deze antwoorden ook nooit kreeg. . En laat ik het toch maar weer eens vertellen: Ooit was ik onderweg naar een samenkomst waar ik een taak op het podium zou vervullen, Ik had nadat we in de auto waren gestapt een gebed uitgesproken waarin een veilige reis werd afgesmeekt voor mijn gezin. Een uurtje later kwam ik bij in het ziekenhuis waar iemand mijn hoofd aan het dichtnaaien was. Van mijn auto was weinig over. Ik was aangereden rijdend op een voorrangsweg door een auto die van links kwam, er was verder geen auto te bekennen, hoe verzin je het. De klojo heeft me nooit gebeld hoe het met me ging, nou moe! Mijnheer Fisher, ook als er WEL gebeden wordt is er GEEN garantie dat God ingrijpt, punt uit.

 17. Tinus says :

  De wereld is verplat ja op je bolle bips na.

  En zo slecht is de jeugd niet!1!11!!

 18. mafchauffeur says :

  Toch zijn er nog Amerikaanse gristenen die hiet een stuk positiever in staan dan dhr Fischer.

  De Dodenopwekkers zijn naarstig aan het bidden en verheugen zich op de impact die het opwekken van de doodgeschoten kinderen zal hebben. “Laat heel de wereld het zien”.

 19. joost says :

  Dus volgens deze Fisher is God te veel een heer om zich te bekommeren om onschuldige kinderen die het in principe ook niet kunnen helpen dat er besloten is niet meer te bidden op school?
  Wat voor betekenis hebben de woorden van Jezus dan nog dat de kinderen en onschuldigen altijd moeten worden beschermd? Maakt deze afgekeurde visser met deze woorden nu geen op zijn p.k getrapte hufter van God?
  Of is die vent van mening dat de woorden van Jezus: “laat de kinderkens tot mij komen” een uitnodiging waren voor de één of andere idioot om er een heleboel direct naar God te sturen?
  Jezus schijnt ook een visser te zijn geweest maar ik denk dat hij zich voor deze visser diep zou hebben geschaamd. Wat is die man een dom en gevoelloos stuk onbenul.
  joost

 20. joost says :

  Overigens vieren ze bij wicca op 21 december het Yule feest. Die datum is namelijk de kortste dag (en dus de langste nacht) waarna de dagen weer gaan lengen en dan wordt het feest van het terugkerende licht gevierd. De hergeboorte van de zon (is ook god) die de overwinning heeft behaald op de duisternis.
  Ook rond dat feest haalde de wiccan een boom in huis. Meestal een naaldboom die altijd groen is en daardoor een teken van eeuwig leven.
  De lichtjes in de boom symboliseren het licht van de (opnieuw) geboren god.
  Geen wereldeinde dus, maar een nieuw begin. 😉
  joost

 21. mafchauffeur says :

  @TommyLee: wat zeur je nou over niet ingrijpen – je hebt het toch overleefd? Gezien de staat van je auto toch echt een Wonder. 😉

 22. DfTg says :

  Er gaat niets boven Groningen en dat houdt dus in dat als de wereld vergaat in Groningen, hij zeker op andere plekken vergaat. Onze banier zal echter wapperen als hij ten onder gaat, grimmig fladderend boven stad en loug en de vele esotherische wijsgeren die hun brood verdienen in deze streek aan het boerenklootjesvolk uit het westen, zullen rijkelijk genoegdoening ontvangen op hun lopende rekening.

  Dat is mijn voorspelling voor deze tijd van het jaar, niet raar, maar waar. Wie ore heeft, hore 🙂

 23. Hendrik says :

  Tjonge….. dan zal de wereld na de onze beginnen met Johan Huibers, Aad Peters en een club feestvierders als eerste bewoners. Nou ja, “de vrouw van….” zullen er ook wel bij zijn, maar toch. Aad & Johan…

 24. Henny Dekker says :

  Aad Peters neemt de Bijbel veel te letterlijk, die eerste hoofdstukken uit Genesis zijn achterhaald door de wetenschap. Al die dieren op die ark, dat zou nooit goed gaan. En naar mijn idee is het geloof dat deze generatie de eindtijd nog zal meemaken gebaseerd op angst. Dat gaat tegen de boodschap van liefde van Jezus in.

 25. Vleertje says :

  Ik vraag me af of het gezellig was bij Aad, Is er iemand die er geweest is toen bleek dat we niet vergaan zijn, die er iets over wil schrijven hier?