Gouden webvissen weer uitgereikt

webfish2012Vanmiddag zijn in Utrecht de Webfish Awards weer uitgereikt, de prijs die de IKON jaarlijks toekent voor de beste gristelijke websites van Nederland, althans voor zover die sites zichzelf hebben aangemeld. GG won de prijs ooit zelf tegen wil en dank (ach, die goede oude tijd). Dit jaar bleven de bronzen en zilveren vissen in het aquarium. Vijf gouden Webfish Awards gingen naar respectievelijk NieuwWij (beste oecumenische site), VB Groningen (beste kerk-app), Huis van Belle (beste particuliere site), Open Kerk Leiden (beste kerksite) en Ignis Web Magazine (beste site van een organisatie). De motivering van de jury staat HIER.

Goedgelovig reikt dit jaar geen Mockfish Award uit voor de lelijkste gristelijke site. We hebben beloofd eerste onze eigen site te pimpen voordat die het Mockfish-niveau bereikt en die belofte is nog niet ingelost. Maar volgend jaar nieuwe kansen!

Advertenties

6 responses to “Gouden webvissen weer uitgereikt”

 1. Tinus says :

  ach waarom die moeite… het einde der tijden is nabij.
  Sinterklaas onthuld
  Kerstman nep
  bomen in huis met lichtjes

  nu ik t aan me voorbij zie trekken schrijf ik in ene gedichtjes

 2. druif says :

  Jammer dat er geen ” Mockfish Award” wordt uitgereikt dit jaar. Het is voor mij altijd het tenenkrommende hoogtepunt van het jaat 🙂

 3. vleertje says :

  Je hoeft de Mockfish toch niet uit te reiken? We kunnen toch wel nominaties indienen! Het is altijd genieten wat ‘men’ hier weer allemaal vind aan hilarisch materiaal. Kom maar op iedereen, gooi het in de groep.

 4. Wilfred says :

  @Vleertje:

  Het is altijd genieten wat ‘men’ hier weer allemaal vind aan hilarisch materiaal. Kom maar op iedereen, gooi het in de groep.

  Vind met extra ‘t’? 😉

 5. John says :

  Ah, Wilfred is een taalnazi? Een zogenoemde ‘errorist’? 😉

 6. goedgelovig says :

  UPDATE: Ruub heeft de website van de Dwaze Schare aangemeld, de schurk! Dit is het oordeel van de jury:

  http://chatserver.ikon.nl/webfish2012/website-dwaze-schare/

  De Dwaze Schare had dus de Mockfish moeten krijgen!