Sociale media niet langer satanisch

Het is alweer een jaar geleden dat David Sörensen online Real Suicide pleegde door zijn Facebookpagina met 3500 ‘vrienden’ de nek om te draaien. De reden: Satan zou Facebook gebruiken om kritiek en laster over Real-Life te verspreiden. Hij won voor die actie een Mockfish Award voor meest onsociale gebruik van sociale media. Een half jaar later startte hij een campagne onder zijn lezers om ze van hun ‘sociale media verslaving’ af te helpen. Het is namelijk een gebondenheid waar je vrij van kunt komen!

Maar nu is Sörensen tot een nieuw profetisch inzicht gekomen: sociale media “helpen mee aan het verspreiden van het levensnoodzakelijke licht van God in deze wereld.”

Het is de bedoeling dat lezers van zijn Lifeletter deze op sociale media actief gaan verspreiden, want meer lezers levert meer giften op en die zijn weer nodig om de huur van € 1.450 (ex servicekosten) per maand van de luxe woonboerderij annex revivalcentrum in Wilp te betalen.

Sörensen heeft het meteen groots aangepakt en zich op acht voorheen nog satanische sociale media ingeschreven: Facebook, Twitter, het bijna dooie Hyves, Netlog, Google+, Myspace, Flickr en Instagram (met foto’s van paarden).

6 Reacties op “Sociale media niet langer satanisch”

 1. Rob2 zegt :

  Heeft GG al zoiets als een windvaan-award?

 2. mafchauffeur zegt :

  Het blijft een toppertje.
  [audio src="http://www.real-life.nl/facebooksong.mp3" /]

 3. mafchauffeur zegt :

  Nou, dat valt me eerlijk gezegd best mee qua huur.

  Niet voor de verhuurder: 1450 euro (vraagprijs) op een waarde van 585.000 (vraagprijs) = 2,97% bruto rendement. Tsja, het is crisis.

  Het is inderdaad te hopen voor de eigenaar dat er geen of amper financiering meer op het huis zit.

 4. rob zegt :

  @Maf
  Vooral met die psychedelische effecten erbij, die doen het helemaal om in hogere sferen te komen 🙂

 5. jan zegt :

  Ik wil David feliciteren met zijn verjaardag vandaag! Maak er een mooie dag van en een paardrijk jaar.

 6. John zegt :

  Sociale media zijn dan wellicht niet satanisch, maar Mariska Orbán de Haas twittert nog steeds niet sinds ze zogenaamd ondergedoken zit (sinds 8 november!). Alsof je vanuit een onderduikadres niet kunt twitteren! Hiermee bewijst ze alleen maar dat Luuk Koelman gelijk had en dat dit alles een publiciteitsstunt is.

  https://twitter.com/mariskadehaas