Kerk2012 nu op Storify

Gisteren vond in Utrecht Kerk2012 over de missionaire (on)mogelijkheden van sociale media plaats. Met ’s ochtends een interessante trendtalk en ’s middags workshops om te leren twitteren, facebooken en serious gamen. Uit de grote brei aan tweets heeft Goedgelovig een Storify gecompileerd, een soort managementsamenvatting van de meest interessante tweets van deze dag.

Advertenties

7 responses to “Kerk2012 nu op Storify”

 1. Agilhartje says :

  Ik had er natuurlijk moeten zijn gisteren maar hier kan ik geen echte boodschap uit halen. Of komen er nog notulen?

 2. Johan says :

  @agilhartje: Volgens mij was de boodschap: de kerk moet aanwezig zijn op sociale media. Dat kan op heel veel verschillende manieren. Misschien kunnen de inleiders hun aantekeningen publiceren?

 3. mafchauffeur says :

  Uit de grote brei aan tweets

  Rijstebrei?

 4. joost says :

  MC
  Ja, met twitters bestrooid en tv erbij. 😉
  joost

 5. Agilhartje says :

  Vergis ik me of zijn het vooral 30-plussers op de foto en bij de reacties?
  Misschien is het voor de meeste kerken gewoon te laat om ooit nog de jeugd binnen te halen (hoe ‘jong’ ze zich ook gedragen)!

 6. Johan says :

  @Agilhartje: Bijeenkomsten over hoe je sociale media kunt gebruiken zijn per definitie voor de late majority. De early adopters waren tien jaar geleden al aan het bloggen en wie een beetje communicatief in het leven staat zit al een paar jaar op sociale media.

 7. Chris says :

  Er waren vooral 30-plussers omdat de doelgroep bestond uit predikanten, gemeenteadviseurs en mensen die hier professioneel mee bezig zijn. Er waren wel wat jongeren aanwezig, maar het aantal was beperkt.