Goedgelovig op Facebook

We hebben enkele wijzigingen doorgevoerd op Goedgelovig. De Vodpod-video’s zijn voorlopig verwijderd, de collectie is nog wel toegankelijk. Vodpod is onlangs overgenomen door Lockerz, waardoor de WordPress-integratie niet meer goed werkt. Als ze de bugs hebben gefixt, komen de video’s terug. De rubrieken hebben net als het archief een uitklapvenster gekregen. De kolom ‘U zocht en vond’ (via welke Google-zoektermen mensen op Goedgelovig kwamen) is opgedoekt, dat komt in het jaaroverzicht terug. Belangrijkste aanwinst is de Goedgelovig-pagina op Facebook. Als je deze ‘leuk vindt’ krijg je de nieuwe GG-berichten in je timeline te zien en kun je ze makkelijk op je eigen ‘wall’ plaatsen. Het delen van berichten met je vrienden kon ook al met de ‘share buttons’ onder de berichten. Hier zijn naast de bekende e-mail, blog en social mediakanalen nu ook Tumblr en Pinterest toegevoegd.

Advertenties

2 responses to “Goedgelovig op Facebook”

  1. dreemobiel says :

    Ik moest toevallig pas nog (profetisch?) aan goedgelovig op facebook denken. Fijn dat ik goedgelovig nu echt leuk kan vinden!

  2. Martin says :

    Nou nou goedgelovig, zometeen worden jullie nog een heuse hippe professionele organisatie. Denken jullie wel aan een donate-knop op jullie facebook? enne, wanneer komt de GG-app? zou wel leuk zijn GG met een app van die apple-goedgelovigen!