Goddelijk snel afvallen bij TRIN

Planteneten een crashdieet? Neh. Probeer het eens bij TRIN!

Dat de avonden van TRIN bijzondere manifestaties zijn, moge duidelijk zijn. Wat we nu tegen kwamen is toch wel heel bijzonder. Patricia had last van een kromme rug, ook wel scoliose genoemd. Volgens haar was de oorzaak reuma. Na een avondje happy clappy in de Heer bij Matthew Venderstien, is de reuma over, is haar rug recht én… is ze 16 kilo kwijt! Doodhongeren hoeft niet meer, Sonja Bakker kan weer terug in de boekenkast. Touch, Reach and Impact the Nations!

Jerry Sluiter uit Meppel stond achter Patricia toen het gebeurde: “Luister, benen die aangroeien, spierdystrofie, dyslexie, adhd en doden die weer tot leven komen heb ik allemaal al eens gezien. Dit, dit was echt uniek. Het was als een soort Barbapappa die transformeerde. Het vet verdween als goudstof in de lucht!” Doktoren staan voor een raadsel en diëtisten zijn bang hun baan voorgoed kwijt te raken.

“Alleen als je Jezus als je verlosser en zaligmaker hebt aangenomen kun je genezen. Kijk, de duivel gelooft ook dat Jezus bestaat, maar die gaat ook naar de hel. Als je je hele leven op de brede weg hebt geleefd, en je bekeerd je, dan is alles mogelijk.” Aldus Jerry. Wij zijn benieuwd naar de getuigenissen die nog komen. Lees het getuigenis van Patricia hieronder.

DISCLAIMER: Bovenstaande afbeelding is gefotoshopt en de citaten van Jerry (inclusief spelfaut) zijn verzonnen. Maar het getuigenis van Patricia, bij TRIN bekend als Eugenie, is echt en HIER na te lezen.

NASCHRIFT: Sinds 20 april houdt TRIN avond aan avond Holland Revival meetings. Net als in de goede oude tijd (zomer 2008) toen “de meest zuivere opwekking in de geschiedenis” Nederland aandeed en zelfs op Goedgelovig dagelijkse Revival Fire Nights (ook wel de Dutch Humor Outpouring genoemd) deed ontvlammen. In Amerika zijn dit soort avond-aan-avond opwekkingen dé manier om media-aandacht te trekken en het zaakje op te hypen. Dat gebeurde eerder bij Toronto, Pensacola en Lakeland. Tegenwoordig is de Bay Revival in Georgia non-stop op GOD.TV.

Advertenties

23 responses to “Goddelijk snel afvallen bij TRIN”

 1. asjemenou says :

  Avond aan avond je stinkende best doen om de “beloofde opwekking” de grond uit te stampen en het was stil op jullie site.
  Dat kan toch niet. Dat is beneden alle stijl.

  Bedankt goedgelovig… jullie hebben het helemaal goed gemaakt.

 2. rob says :

  De portemonnee van Patricia woog voor aanvang vd dienst ws 13 kilo.
  3 kilo echt zweet eruit geshaked en gepraised en zie daar, de logische verklaring van het wonder 🙂

 3. Agilhard says :

  TRICK. Touch Reach and Impact the Countless Kilo’s

 4. Dutch Hermit says :

  Het voordeel van al die mensen die zo wonderlijk afvallen is dat er veel meer mensen tegelijk op de smalle weg kunnen. Glorie!

 5. joost says :

  het kan toch niet de bedoeling zijn om afvalligen te gaan promoten, nee, als dat zo is heeft de duivel het echt dik voor elkaar en zal hij dat nog vele malen dunnetjes overdoen.
  joost

 6. rob says :

  @Joost
  spreekwoordelijk taalwonder 🙂

 7. rob says :

  @DH
  Elk voordeel heb weer een nadeel.
  TRIN kan met deze bijzondere zalving beter niet naar Afrika om het evangelie te verspreiden.

 8. rob says :

  Zou die Eugenie wel bestaan?
  Komt zo’n getuigenis niet uit een getuigenisgenerator? Heeft Ruub hier misschien iets mee te maken?

 9. cornelis says :

  — de duivel gaat toch naar de hel, volgens Jerry..Tsjonge..weer wat geleerd..

 10. Dutch Hermit says :

  @Rob
  Kan Trin wel met de 4×4 over de smalle weg. Heul christelijk dus 😉

 11. joop says :

  Blijkbaar heeft trin zijn financien wel weer aardig op orde. Dit soort locaties elke avond afhuren zijn niet goedkoop. Er moeten toch wel enorm veel giftengevers zijn. Ik vind dat ze dat toch knap doen, ondanks alle negatieve publiciteit.

 12. vermeer says :

  @GG Niet zo leuk voor het meisje hoe haar verhaal gepresenteerd wordt. Verzin het liever zo’n getuigenis helemaal of kopieer er eentje die zo bizar is dat je er niets bij hoeft te verzinnen. Zoals deze:

  “GETUIGENIS: Aafje

  Gedurende 5 jaar gaat er met grote regelmaat weer een demonische binding weg. Sinds ik bij HOH ben schiet de frequentie omhoog en vanaf de dienst met Herman Boon gaat het met bosjes tegelijk. God laat het altijd in een droom voelen en zien, vaak met naam en toenaam.

  Vorige week bad ik voor een vriendin en ik heb mijzelf niet voldoende geestelijk beschermd met als gevolg een hele diepe, smerige moeheid. Zaterdag tijdens de aanbidding zat ik op de grond te bidden en ik dacht echt dat ik niet meer overeind zou komen. Mattheus zei iets over autoriteit nemen en het voelde of het voor mij persoonlijk was. Ik nam autoriteit over de moeheid en het is vertrokken. ’s Nacht een duidelijke droom van God en Aaf heeft haar lesje weer geleerd.

  Zondag hebben Ellianna en Dick voor mij gebeden. Amazing wat God liet zien en wat er vertrokken is. Ik begin accuut te huilen, het waren klootzakken waar ik veel en lang last van heb gehad. Hallelujah!!!!!! GOD = GOED!!!!!!! Een paar nachten heerlijk geslapen. Rust. David zei dat God koffie met mij wil drinken met koekjes met chocola….dus mocht ik er niet zijn dan weten jullie waar ik ben. Heeeeeeeeeel veel zegen, kracht en wijsheid, liefde en rust.”

 13. rob says :

  amazing !

 14. joost says :

  rob

  Elk voordeel heb weer een nadee
  ls dat zo, grote wijze broeder rob cruijff?

  vermeer
  zo heb ik ook een kennis die 45 jaar lang met grote regelmaat 40 uur per week zich demonisch gebonden voelde.
  Hij deed zij best er af te komen maar dat lukte niet zo best.
  Hij deed zijn best er mee om te gaan maar dat lukte niet zo best.
  Er waren tijden dat hij de wanhoop nabij was en elke zondag bad hij in de kerk om bevrijding.
  en die diepe smerige vermoeidheid daar had hij ook zo”n last van na die 40 uur, tijdens het weekend begon hij zich iets beter te voelen en na het gebed in de kerk dat hij het licht gezien te hebben maar elke maandag ochend begon het gedonder opnieuw.
  Ik zag hem er onder lijjden en hem ouder worden en vermoeider.
  Een aantal weken geleden hebben een paar van mijn kennisen en ondergetekende besloten een genezend gebed te houden voor onze vermoeide en gebonden vriend. In besloten kring… Gratis en voor niets…
  En nog die zelfde week wierp dat gebed zijn vruchten af.
  Onze vriend werd gepensioneerd en is nu van die 40 uur gebondenheid per week af.
  En het grote voordeel is dat hij de duivel, die hij daar regelmatig tegenkwam, ook niet meer hoef te zien. Hallelujah…

  Aafje
  wat een getuigenis van jou. 🙂
  joost

 15. cornelis says :

  ach..vrienden, dat is nog niets.
  lees wat een goede vriendin van mij is wedervaren
  jaar in, jaar uit werd zij des maandags tot en met des donderdags van 14 uur tot 18 uur 30 ,alsmede de nachtelijk stonden dier dagen geteisterd door een geest van droefenis en kommer.
  de andere dagen der week, week godlof deze geest van haar, naar ik vermoed om anderen te teisteren..
  maar elken maandag om 14.00 uur, begon wederom het gesodemieter.
  in hare kleine stad verscheen echter eens broeder Slijpstra , hetwelk reeds weken tevoren met plakkaten en artikelen in de pers was aangekondigd.
  eerst na ampele doch hevige aanbevelingen harer geliefden verstoutte zij zich om heen te gaan naar een bijeenkomst van de gezegende broeder Slijpstra en in een bewogen bidstonde ervoer zij dat de boze geest van haar was geweken.
  nimmermeer is de demon van droefenis en kommer des maandags tot en met des donderdags van 14 uur tot 18 uur 30, alsmede de nachtelijke stonden dier dagen tot haar wedergekeerd.
  is dat niet wonderbaar?!

 16. Dutch Hermit says :

  @Joop
  Dit soort avonden leveren op korte termijn enorm veel op aan giften. Er wordt aardig wat gecollecteerd en niet altijd op een wijze waarbij sociale of geestelijke druk geen rol speelt. Daarnaast zijn er altijd nog wat suikeroompjes die denken dat hier echt een opwekking aan de gang is en die de bijdrage verhogen. Wat dat betreft is het net als in de VS big business.
  Ondertussen heeft zelfs de Harderwijker Courant het nog niet opgepikt. Dat zegt dan weer iets over het belang van deze opwekking en de daadwerkelijke impact 😉

 17. albertus says :

  Mensen die wanhopig zijn willen graag genezen.
  Daar spelen de charlatans op in,Goedgelovige mensen denken
  dat Jezus nu ook nog geneest helaas.
  Straks in het paradijs zullen mensen genezen worden.

 18. joop says :

  Albertus, Jezus houdt zeg maar even 2000 jaar winterslaap?

 19. joost says :

  joop
  2000 jaar is immers maar 2 dagen?
  joost

 20. joop says :

  Volgens mij is Jezus al een tijdgeleden opgestaan en ‘slaapt’ Hij niet meer, ook niet 2 dagen. Dat de kerk wel slaapt moge duidelijk zijn.

 21. Midas says :

  Dit las ik op de site van trin, een getuigenis die afsloot met: David zei dat God koffie met mij wil drinken met koekjes met chocola….dus mocht ik er niet zijn dan weten jullie waar ik ben.
  Hun?

 22. Midas says :

  Zal eerst de reacties lezen voordat ik iets plaats, dan is het niet dubbel. Mea culpa. Maar serieus: koffie en koekjes. Waar is de eerbied? Of ben ik ouderwets?

 23. joost says :

  Na een avondje happy clappy in de Heer bij Matthew Venderstien, is de reuma over, is haar rug recht én… is ze 16 kil kwijt!

  Ze had zeker voor die tijd niet in de gaten dat ze nog een baaltje kattengrit op haar nek had liggen (daardoor was haar rug krom)
  tijdens het wilde dansen brak het baaltje open en het grit stroomde als stofgoud door de zaal en voila, 16 kg lichter. Amazing…
  joost