Rotterdamse vloekenshop oCult open

“Gisteravond stond ik hier om 21.00 uur, met mijn slaapzak en stoel. Ik mocht achterin de rij aansluiten, er stonden al zeker twintig mensen.” Dat vertelt Erik Groothuis, die samen met zijn zoon Peter (16 jaar oud) graag als eerste naar binnen had gewild. Een kleine duizend mensen stonden vanmorgen in alle vroegte klaar om als eerste te kunnen shoppen in de nieuwe winkel voor occulte belasting in Rotterdam. De winkel, met de naam oCult, moet voorzien in een groeiende behoefte van mensen die weleens met andere klachten bij het bevrijdingspastoraat langs willen.

“Wat is het eerste wat jij gaat kopen?” vroegen wij Groothuis. “Ik heb nu een geest van jaloezie”, vertelt de vader, “maar dat is typisch een vrouwenbelasting. Ik ga op zoek naar een mannelijker belasting. Misschien neem ik wel een snelheidsduivel.” Zoon Peter heeft bescheidener wensen, terwijl hij aan verschillende occulte belastingen voelt. “Het schijnt dat meisjes een pornoverslaving stiekem wel heel spannend vinden.” Hij ziet louter voordelen: “Ik kan me dan heel vroom en nederig opstellen als ik mijn zonden hierin belijd, terwijl mijn marktwaarde voor de meiden vergroot wordt.”

Voor initiatiefnemer Egbert de Dijk is deze drukte een grote verrassing. “Ik wist wel dat er behoefte aan was, maar niet dat deze zo groot zou zijn”, zegt hij desgevraagd. Bij oCult zijn verschillende belastende geesten te krijgen, naast een groot aantal verslavingen. “Mensen kunnen zelf een persoonlijk belastingpakket samenstellen, met bijvoorbeeld een aantal uitgekiende verslavingen en een zware occulte belasting, bijvoorbeeld een belasting met psychoses. Ook maken wij persoonlijke belastingen, je dient een ontwerp en in wij laten het maken bij een bedrijf in China.”

Komen de andere geestelijke belastingen en verslavingen ook uit China? “De reden dat wij veel in China laten produceren is niet omdat het goedkoop is, dat is het natuurlijk wel, maar omdat wij daarmee de werkgelegenheid en daarmee de welvaart in dat godvergeten land stimuleren.” Een deel van de occulte belastingen is geschikt voor alle leeftijden, waaronder de generatievloeken, maar de meeste zijn alleen geschikt voor 16 jaar of 18 jaar en ouder.

Inmiddels zou het uit Engeland overgewaaide Ellel Ministries samenwerking hebben aangeboden voor een duopakket, waarbij klanten zowel de occulte belasting als de bevrijding hiervan met een fikse korting ontvangen.

Advertenties

21 responses to “Rotterdamse vloekenshop oCult open”

 1. Jaap says :

  “Maar dat is typisch een vrouwenbelasting…” *gniffel* laat het de vrouwen niet lezen.

 2. mafchauffeur says :

  sorry, ik ben alleen geinteresseerd als er een Fair Trade keurmerk op staat.

 3. joop says :

  Heeft u geen probleem? Nou, dan maken wij er een.

 4. aafkej says :

  @mc
  Zelf wil ik alleen een belasting die extra heffingskorting oplevert.

 5. joost says :

  ik vind het eigenlijk al een zware occulte belasting op zich dat zij al die blelastingen en verslavingen speciaal in china laten maken, eerstens omdat het al zo occult is dat er daar veel gebruik wordt gemaakt van nauwelijks betaalde kinder arbeid, maar wanneer ze het toch door volwassenen laten produceren is dat nog onder veel te zware werkomstandigheden. 😦
  Maar verder vind ik het ook occult dat zij niet willen bijdragen aan het mede opheffen van de werkgelegenheid in eigen land, een boost die we zo nodig hebben in de economische crisis.
  onbegrijpelijk. Dat mesnen zo zelfzuchtig kunnen zijn.
  Daarbij, je koopt ee3n occulte geest, kan je hem niet verstaan, spreekt ie alleen één van die vele chinese dialecten, vertalingsboekjes kloppen zelden. Pfff wat héb je er dan aan?
  Weer een hebbending dat direct de kast ingaat en nooit meer wordt gebruikt. Eeuwig zond.
  joost

 6. Dutch Hermit says :

  @Joost
  Je weet toch dat demonen in tongentaal spreken? 😉

 7. rob says :

  🙂
  wat zou ik nou willen hebben uit een belasting winkel wat ik nog niet heb?
  Ik heb alles al als typisch tevreden westerling.

 8. joost says :

  rob

  wat zou ik nou willen hebben uit een belasting winkel wat ik nog niet heb

  Wat zou je denken van flink wat belasting teruggave?
  Of ben jij tevreden dat je dat zelfs niet hoeft? 😆

  D.H.
  Is chinees het zelfde als tongentaal. 🙂
  joost

 9. Dutch Hermit says :

  @Joost
  Er staat toch in de bijbel dat de taal onbegrijpelijk is? En is het volgens de charismaten niet een brabbeltaal? Ik denk dat mijn bewijs geleverd is 😉

 10. joost says :

  D.H
  in de bijbel staat toch dat de taal voor alle stervelingen onbegrijpelijk is?
  Er zijn heeeeeeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeel chinezen die elkaar toch wel allemaal lijken te verstaan.
  Voor mij toch nog niet genoeg bewijs. 😆
  joost

 11. Dutch Hermit says :

  @Joost
  Als ik dat hier zo lees hoef jij niet bij oCult langs voor een geest van kritiek 😉 Moeilijke vragen stellen enzo, dat doen we niet binnen charismanistan, dat moet je goed begrijpen 😉

 12. cornelis says :

  @GG..vriendelijk verzoek aan jullie occulte relatie de Occultshop het volgende te communiceren: (ik heb ze zelf namelijk niet in het telefoonboek kunnen vinden), waarvoor bij voorbaat hartelijk dank!
  ———————————————————————————————
  Geachte heer/mevrouw,

  graag zou ik in aanmerking komen voor de volgende entiteiten..
  4 chinese waarzeggende geesten bij voorkeur mandarijn sprekend
  2 verslavende verslavingsgeesten, waarvan minimaal 1 gespecialiseerd in snoepverslaving..
  3 generatiegebonden geesten met gegarandeerde werking t/m 4 toekomstige generaties

  is een kwantumkorting mogelijk?

  ik zie met belangstelling uw reactie, met inbegrip van prijsopgave tegemoet.
  met vriendelijke groet,
  cornelis

  ——————————————————————————————

 13. Dutch Hermit says :

  @Cornelis
  Ik vind het vreemd dat je de winkel niet in het telefoonboek vindt. Ik heb er zelf een geest van wanen gekocht 😉

 14. cornelis says :

  @heremit..merkwaardig..misschien heb ik een oud telefoonboek geraadpleegd..zo’n geest van wanen: weet je toevallig of ze die ook 2e hands verkopen? trouwens, hoe bevalt’ie?

 15. Dutch Hermit says :

  @Cornelis
  Die van mij bevalt erg goed. Maar ik zou niet graag een tweedehands geest van wanen willen hebben. Je weet nooit wat voor wanen je er nog bij krijgt. Ik begin dan liever met een schone lei. Je draagt toch ook geen tweedehands ondergoed? 😉

 16. Pittig says :

  @ Dutch Hermit

  Maar als het nou een generationele geest van wanen is, heb je toch een soort onderbroek die door je vader en je opa en je grootvader ook al gedragen zijn… 😉

 17. rob says :

  ja, zo’n lange gebreide onderbroek 🙂

 18. Dutch Hermit says :

  @Pittig
  Ik heb de generatievloek voor wanen nog niet kunnen vinden, maar het zou wel de wonderverhalen in de bijbel en andere geschriften kunnen verklaren 😉 Misschien handig voor dat topic over de opstanding… 😛

 19. tom says :

  waar zit die tent eigenlijk?

 20. Pittig says :

  Voor wie wel eens heel wat anders wil dan een vloekenshop is hier de blessing winkel:

  http://blessingssalonspa.com/clientmanager/Live/Sites/NoFrame.asp?CID=611&DataID=1&DataCatID=&source=

  Alleen wel een eindje reizen.

 21. Gewoonnlezer says :

  Jammer dat jullie Ellel Ministries hierin betrekken. Nergens voor nodig. Jammer dat GG dat wel vaker doet, goede organisaties besmeuren.