Belangrijk: OPEN DIT BERICHT!

Na de onrust en duisternis die Satan op Facebook heeft gebracht, en een verstoring in de verkondiging van het evangelie door zijn trawant het spelduiveltje, is nu ook sprake van demonische interferentie in de LifeLetter van Real Life. Op 30 november verstuurde David Sörensen onderstaande nieuwsbrief met als onderwerpsregel: Belangrijk: OPEN DEZE MAIL van Real Life!

Het is onbegrijpelijk dat van de 17.000 ontvangers van de LifeLetter duizenden mensen zich niet lijken te realiseren dat het hier om een uniek e-zine gaat! In geen enkele nieuwsbrief wordt zo lang en aanhoudend doorgedramd onderwezen over Gods rijke zegen en onvoorstelbare goedheid. Als je een gemiddelde LifeLetter uitprint, heb je een rol evangelisch-charismatische emobabbel beloften waarmee je de hele route van Brugge naar Almere profetisch kunt markeren. Mensen die niet de moeite nemen om het e-zine te openen, laten het woord Gods niet in hun leven toe! Tegen deze mensen spreekt de hemelse pappa: OPEN DEZE MAIL!!!

Onze Goedgelovig-medewerker, die inmiddels tot een van de trouwste fans van publicist David Sörensen mag worden gerekend, heeft niet alleen de LifeLetters trouw elke keer geopend, maar ze ook helemaal gelezen. Toch kreeg hij nog geen twee dagen later de volgende mail van Real Life:

Het mailsysteem moet dus wel door demonen zijn geïnfecteerd, want het genereert aantoonbaar onjuiste informatie. Straks gooit Sörensen nog alle 17.000 ontvangers van zijn lijst, net zoals hij zijn 3.500 vrienden op Facebook heeft ontvriend. Maar hij zal dit nooit te weten komen, want hij leest Goedgelovig naar eigen zeggen niet. Daarom een dringende oproep aan hem, ook al leest hij dit niet: OPEN DIT BERICHT van Goedgelovig!

Advertenties

22 responses to “Belangrijk: OPEN DIT BERICHT!”

 1. Fikkie says :

  Dat mailsysteem controleert wie de mail openen aan de hand van een ingeladen plaatje. De meeste email-programma’s blokkeren standaard de plaatjes.

  Zelfs als de plaatjes wel worden toegestaan, dan worden bepaalde URLs nog steeds geblokkeerd. Vooral als deze lijken op een advertentie of een tracking bug, worden deze tegengehouden door bijv ad block plus (in het geval van webmail).

  Die statistieken zijn dus altijd zo krom als een hoepel.

 2. Johan says :

  In aanvulling op Fikkie, voor degenen die geïnteresseerd zijn in de technische kant van e-mail marketing: dit artikel geeft een goede uitleg waarom ‘open tracking’ z’n beperkingen heeft:

  http://www.ecreativeim.com/blog/2011/03/tracking-opens-in-email-marketing-campaigns/

  Je heb er meer aan om te meten welke lezers doorklikken op links naar aanvullende informatie of producten.

 3. hetlicht says :

  Heel praktisch kun je de respons op DS mailing zien op de teller van de websites waar hij naar verwijst; als hij beweert dat ie ± 20.000 mailadressen heeft en de respons is dat er nog geen duizend keer de geluids- / beeldopname gestart is, dan mag je toch wel van een redelijke respons spreken, of niet….?

 4. hetlicht says :

  Wat jammer nou, Godisecht.com is niet meer actief en wordt doorgelinkt aan real-life.nl?

 5. St. says :

  En wat is nou precies het probleem als mensen de mail niet lezen? Zijn het de portokosten?

 6. Johan says :

  @St: Bandbreedtekosten speelt misschien een rol, maar ook betrokkenheid van lezers. Wat heb je er aan om mails te versturen naar mensen die nooit wat van zich laten horen?

  @hetlicht: Maar een klein percentage klikt door en daarvan leidt maar een klein percentage tot conversie. Het zal op GG niet veel anders zijn: veel lurkers, een kleinere groep actieve lezers, en een nog kleinere groep vaste reageerders.

 7. Ettje says :

  Ik heb dit bericht niet geopend! Allemaal hoofdletters, betekent voor mij: dit is een Hoax! 🙂

 8. Vera van Haarlem says :

  @Fikkie en Johan
  Als ik het goed begrijp, is het mogelijk dat er veel meer mails worden geopend dan het systeem van David hem in z’n oor fluistert.

  Wat zal het een opsteker zijn voor David om te lezen dat het helemaal niet waar hoeft te zijn dat zijn levensreddende Life-Letters niet geopend worden. Wat een zegen! En dan de stroom bemoedigende mailtjes die hij hiermee retour krijgt van al die mensen die Gods goedheid en rijke zegeningen exclusief hebben leren zien door zijn unieke e-zine.

  Wellicht was het beter geweest om deze informatie onder de pet te houden of ben ik nu een slecht mens ;0)?

 9. hetlicht says :

  Nieuwe ontwikkelingen rondom de e-mails van Real-Life:

  http://www.facebook.com/groups/193919750643941/permalink/286373194731929/

 10. Ed says :

  Misschien nog een reden voor al die ongeopende emails: Heb me al meerdere keren via de site afgemeld maar ontvang nog steeds af en toe mailings van DS. Ik ga er vanuit dat dit een technische oorzaak heeft. Al kan het natuurlijk ook dat DS afmeld verzoeken negeert als de Boodschap nog onvoldoende is doorgedrongen bij zijn lezers.. 😉

 11. Vera van Haarlem says :

  Moedig! Klokkenluiders in eigen kring.

 12. TommyLee says :

  Ik kan hier wel op reageren, maar dan alleen maar om te laten zien dat ik em geopend gelezen en er op gereageerd heb 😉

 13. goedgelovig says :

  Nu David Sörensen een ‘profetie’ heeft gepubliceerd die mensen vertelt dat ze hun kerk moeten verlaten is de boot zo te zien echt aan.

 14. mafchauffeur says :

  Dat valt me eerlijk gezegd heel erg mee van de Vlaamse Profeten. Toch nog voldoende kritisch vermogen. Met excuses aan de zuiderburen voor de beladen term. Onderscheidend vermogen klinkt misschien beter.

  Of zeggen ze hiermee eigenlijk: David, je zit nu helemaal zonder mede-profeten om je heen, dat is niet goed voor jou en niet goed voor ons, kom alsjeblieft terug!

  Lijkt me een prima oplossing. Alleen wel jammer voor de Nederlandse woningmarkt in het duurdere segment.

 15. Johan says :

  Voor sommige mensen kan het heel goed en nodig zijn om hun kerk te verlaten. Maar als je zo’n “profetie” stuurt naar duizenden mensen, moet je wel heel dom zijn om niet te snappen dat dat bij de meesten verkeerd valt.

 16. De Belg says :

  Ik lees altijd zijn mails via goedgelovig.nl
  Lekker handig zo een gecentraliseerde website waar je alle info krijgt.
  Ik kom dus ook niet voor in zijn statistieken.
  Die demonen geven weer een vertekenend beeld weer van de werkelijkheid …”zucht.”

 17. Bennie says :

  De Belgische doofpot heeft zich weer gesloten. Ik denk dat ze geschrokken zijn van hun eigen reacties.

 18. Jan says :

  Jammer dat de post op FB verdwenen is!
  Wie zou dat op z’n geweten hebben?
  De censuur heeft zeker toegeslagen!

 19. mafchauffeur says :

  Kan die software niet zorgen dat zulke “Zo spreekt de HEER: verlaat je kerk!!!! Nu!! TREK WEG!!”-mails alleen terecht komen bij diegenen die in deze profetie worden aangesproken?

  Of zijn dat nou juist diegenen die adblock plus op hun computer hebben?

  Hij kan ze beter sms-en. Liefst op zondagochtend 10:15.

 20. B.Art says :

  De discussie op facebook is verwijderd… de censuur van de charismatischie? wat je niet ziet bestaat niet? wat je wel ziet is echt? dus het verwijderen van een discussie maakt kritiek ongendaan.
  Lekker simpel, lekker simpel zou Herman Boon zingen.

  eerst voelen dan geloven!!! :p

 21. Jan says :

  De enige ware kerk is waar David Sorensen komt, daar is het ware leven, de godvrucht en de zuiverheid. De enige echte ware weg des levens. Volg David, de Betteld is de plaats. daar zul je het koninkrijk( van David Sorensen) vinden, de kracht( waarmee je geld verdwijnt) en de heerlijkheid( van de dollartekens in zijn ogen). De plaats waar je moet zijn. Niet in de kerk!

 22. beervis says :

  Dat heeft Glenn goed uitgevist. Mooi geplaatst.