Andries goes America

Oh my God! Redactiepaus Andries, wiens identiteit wij nooit echt in twijfel hebben getrokken (stom, stom, stom), blijkt tot onze grote schrik een Amerikaans paspoort te hebben en is dus stemgerechtigd! Maar deze goedgelovige vertikte het om zijn stem op Obama uit te brengen, waardoor de Republikeinse presidentskandidaat McCain nu met één stem verschil (die van Andries G.) de overwinning heeft behaald. “Ik ben nu eenmaal tégen abortus en vóór het doden van kariboes en onschuldige Irakezen,” motiveerde Andries zijn gristelijk verantwoorde keuze. In Amerika en de hele wereld is geschokt gereageerd op Andries’ stemgedrag. YouTube kondigde direct een boycot tegen Goedgelovig af, waardoor we voorlopig geen filmpjes meer kunnen ‘embedden’ in de site. Bekijk deze schokkende CNN-reportage waarin Andries door het Obama-kamp tot nationale paria wordt verklaard.

6 Reacties op “Andries goes America”

 1. Ruitje zegt :

  Haha, leuke viral 🙂

 2. goedgelovig zegt :

  In de reportage wordt Andries ten onrechte een non-voter genoemd. Maar hij heeft wel gestemd, hoor. “Gristenen schrijven de oudere generatie te snel af,” aldus Andries. “Ik ben er ook voor dat predikanten en voorgangers tot hun negentigste doorwerken. Laten we een voorbeeld nemen aan de Rooms-Katholieke Kerk.”

 3. Ben zegt :

  super filmpje!!! Zelf gemaakt?

 4. GW zegt :

  Nee joh, is gemaakt door mensen van Obama’s campagne-team, kijk maar aan het einde 😉

 5. Helpie zegt :

  Mag ik de redactie even wijzen op de geheel niet suggestieve kop van Uitdaging van deze maand: ‘Barak Obama is tegen het leven.’

 6. goedgelovig zegt :

  @ Helpie: Ja, gezien. Het heet ook niet voor niets ‘evangelische journalistiek’. Dat is een equivalent voor kritiekloos Dorenbos napapegaaien.