De échte neef van Andries

Rutger Castricum, video-paparazzo van GeenStijl, gaf zich op Flevo uit voor het blonde neefje van Andries Knevel. Maar inmiddels doet de échte neef van Andries, gospelzanger-evangelist Arjan Knevel (op de foto links) in de media van zich spreken.

In het NCRV-programma ‘Man bijt hond’ vertelt hij dat hij dagelijks voor de bekering van Britney Spears bidt en dat zijn neef Andries dat ook zou moeten doen. Stop eens met die pseudo-intellectuele gesprekken in een alpenhut, vent, en ga het échte evangelie verkondigen! Althans dat zie je neef Arjan denken nadat hij bij TRIN in Ahoy een duizendkoppig publiek heeft aangevuurd (spectaculaire beelden hier, het item staat op 5:40-9:45). Inmiddels zijn de Kneveltjes op campagne in Indonesië geweest, waar vrouw Efi voor 80.000 joelende fans mocht zingen en getuigen. Ideetje voor een EO-reality serie waarin ‘de neef van’ dagelijks wordt gevolgd? Kan de EO het gapende ‘evangelisatiegat’ een beetje leuk opvullen.

15 Reacties op “De échte neef van Andries”

 1. Steve zegt :

  Hahaha
  Arme Andries…

 2. Hendrik zegt :

  Die “de neef van” reality soap kan volgens mij best gesponsord worden door “Europoort Botlek Belangen” cs. http://www.deltalinqs.nl/ want het milieu langs de nieuwe waterweg blijkt in die soap zo schoon dat er zelfs in de open lucht zomaar gebeden kan worden.
  Krachtig doeltreffend gebed tegen de skyline van fabriekinstallaties en containerschepen, extra thermiek door de uitstoot uit de schoorstenen….
  Steun de havenregio!

 3. Vleertje zegt :

  Ohhh kijk eens op die stropdas!! Het neefje heeft ook zo’n vingertje.. zou het genetisch zijn??? .

 4. Bram zegt :

  Dacht ik dat ik uit een rare familie kwam! Blij dat ik hier niet op verjaardagvisite hoef. Ook als ze niet perse hoeven zingen. Evil Knievel is toch de Amerikaanse oom? http://www.youtube.com/watch?v=SKOLFbSHhrI&NR=1

 5. Marie zegt :

  Denk bij ‘de neef van’ een rooie neus en je ziet direct nog een familieband… BASSIE!

 6. Lieke zegt :

  En dat jochie daar rechts, is dat het neefje van Manuel Venderbos? En die vrouw in het midden, is zij de nicht van Yvette Lont?

 7. Peter zegt :

  Volgens mij is die jongen hun zoontje, Samuel.
  Het lijkt een beetje of hij er niet echt bij hoort.

 8. Ruitje zegt :

  Kijk eens hoe Arjan lacht en dan naar hoe het jochie rechts lacht… beetje als boeren die kiespijn hebben??? 😉

 9. Ruitje zegt :

  Of is het ‘goudenkies’-pijn?

 10. Truusje zegt :

  Ik vind die ogen van ANdries zo mooi, echt zo vaderlijk.
  ALs ik er zo naar kijk dan neem ik me voor me netjes te gedragen vandaag.

 11. Frans zegt :

  Ik ken dat zingende stel. Waar ik ze ooit heb ontmoet of gezien weet ik niet meer.
  Nu we het over Evil Knevel hebben. Dat deze man enige jaren geleden christen werd deed mij wel wat.
  In de jaren 60 en later was hij een begrip in de wereld. Als je zijn naam noemde wist eigenlijk iedereen wie je bedoelde.
  Dat is natuurlijk makkelijker dan nu met toen twee of drie televisie netten. Maar toch.

 12. Gijs en Janny Spaargaren zegt :

  Fijn Arjan, dat je zo’n mooi getuigenis gaf!
  Dat moesten meer mensen doen. De verjaardag van Darwin wordt gevierd en zijn uitspraken herdacht, maar wat hij later heeft gezegd, zichzelf weer heeft weersproken, daar hoor je nooit over. Laten wij het maar houden bij de grote Schepper en Redder van het heelal. ’t Viel mij trouwens erg tegen van Andries, dat hij zo’n uitspraak deed. Groetjes aan Efi!
  Gijs en Janny Spaargaren

 13. Johan zegt :

  @ Spaargaren: Ach ja, Darwin’s beroemde sterfbedbekering, een van de meest bekende urban legends. Het zijn vooral christenen die dat soort onzin geloven.

 14. John zegt :

  @Johan.
  inderdaad, onzinverhalen. Darwin heeft zichzelf nooit herroepen, maar christenen geloven het maar al te graag.

 15. Suze Vos zegt :

  lieve Efie en Arjan,
  Met afschuw lees ik de reacties maar denk erbij het zegt iets over de mensen die het schrijven en niet over jullie.Jullie zijn super mensen en hebben een geweldige kanjer van een zoon waar menig ouder jaloers op kan zijn. Ik vond het fijn jullie afgelopen zondag weer mocht ontmoeten. Een hele gezegende reis naar Cuba. Ik houd jullie in gebed. Suze