Opwekking 666: MP3-bestand

ipodnano666.jpgOK, we geven het toe: dat van die CD-single onder het Hillsong-label was een grapje. Maar waarom zou je in deze tijd van breedband-internet, allerhande media players en iPods überhaupt nog een CD maken? Zeker als je weet dat op gristelijke praise-cd’s een giga-overhead-marge zit. Maar we hebben goed nieuws voor praise-minnend Nederland: Opwekking 666 (‘Achterstevoren kun je het horen’), met de sticky melodie van Job Thomas, is nu ook beschikbaar als MP3-bestand. En ja, de iPod nano is ook verkrijgbaar in 666-rood.

Download Opwekking 666 audiobestand (mp3,  4 Mb)

8 Reacties op “Opwekking 666: MP3-bestand”

 1. IkWilOokWatZeggen zegt :

  Hij is toegevoegd aan mijn 3,56 GB aan opwekkings mp3’s
  nu is alles weer compleet :p:p

 2. Johan zegt :

  Ja, een plezierig idee dat de Opwekkingsbundel nu weer compleet is. Zo’n gat in je collectie voelt toch ergens als een gemis. Bedankt, Goedgelovig, voor het redden van de Opwekkingsbundel!

 3. Lieke zegt :

  Over merchandising gesproken… die felrode nano’s zijn wel leuk, maar ik zocht eigenlijk die met die horentjes en dat pentagrammetje. Waar kan ik die vinden?

 4. goedgelovig zegt :

  @ Lieke: Deze is helaas gefotosjopt. We hebben ‘m hier vandaan geplukt:

  http://gizmodo.com/gadgets/gadgets/ipod-nano-from-hell-207704.php

 5. Appeltje zegt :

  De vergelijking van Apple met 666 vind ik wat ongelukkig, hoor. Jullie weten toch wel dat Bill Gates van Microsoft het Beest uit Openbaring is? Jezus zegt zelf tegen Petrus in Mat. 16:18: “Upon this rock I will build my church, and the Gates of hell shall not prevail.” Iedereen die Windows Vista gebruikt weet uit ervaring dat de meeste rampen in relatie tot de eindtijd zich in werkelijkheid in je PC afspelen. Toch?

 6. peter zegt :

  Ahtram Ahtram heeft nu ook een page op Last.fm. Maar dat gaat daar geheel vanzelf.

 7. Kansel zegt :

  Newsflash.

  Opwekking 666 heeft zijn eerste live uitvoering dan toch nog gekregen.

  De Tekstschrijver trouwde afgelopen vrijdag in Amsterdam.

  De gelegenheidsband met o.a. leden van This beautiful mess, Rollercoaster 23, Sparrow en andere, (zeg dus maar de helft van het “Dwaze Zaken” personeel) bracht naast de disco-versie van Opwekking 666, een avond vol heerlijke live muziek ten gehore, waaronder nummers van Outcast, The Blues Brothers, Status Quo en Dire Straits.

  Genoten werd er.

  Br Kansel

Trackbacks / Pingbacks

 1. Download opwekking 666 « Job Thomas - 8 januari, 2008
%d bloggers liken dit: