Islam-film Wilders lekt uit

gekke_geert.jpgIn 2008 hoopt Nederland Denemarken naar de kroon te steken als het gaat om ‘meest Islam-provocerende land van Europa’. Zowel Geert Wilders als Ehsan Jami bereiden een film voor over de ‘ware aard’ van de Islam (samenvatting: de profeet is een moordenaar, een antisemiet en een pedofiel, en de Koran een islamitisch ‘Mein Kampf’). Onze regering heeft dat alvast bekend gemaakt bij alle radicale imams, zodat Nederland in 2008 verzekerd is van enkele 9/11-achtige aanslagen. Het is tenslotte alweer drie jaar geleden dat Theo van Gogh door een baardman werd neergestoken, dus hoog tijd voor wat actie.

Goedgelovig.nl ging op onderzoek uit en ontdekte dat de film waar Wilders in het geniep aan werkt al enige tijd als bèta-versie op YouTube staat. Kijk en huiver…

64 Reacties op “Islam-film Wilders lekt uit”

 1. Geert zegt :

  Schandalig dat jullie stellen dat dit slappe aftreksel mijn film is! Nee, ‘Mein Film’ komt pas in januari uit. Daaruit blijkt pas echt hoe knettergek de radicale islam is.

 2. Adolf zegt :

  Was ist los? Wordt main nahm hier aidel gebroikt? Es kiept mahr ein Mein Kampf! En der Moefti von Jerusalem heef mai altaid ganz goed geholfen de joeden op te jaghen. Gerd Wilders, blaif van de kamikaze-islamieten af, dat sain main freunden.

 3. Lieke zegt :

  Jek, daar heb je die enge Adolf weer. Kan Goedgelovig hem niet een tijdje bannen? Reacties moesten toch in goed Nederlands zijn?

  Grappig filmpje, maar vast niet van Geert. In de aftiteling staat een of andere website die door een Koptische priester wordt gerund.

 4. RELIREL zegt :

  Geert Wilders als onze eigen radicale kaaskop-imam die de gewelddadige visie op de koran promoot. Geweldig grappig allemaal. Ik hoop niet dat het voor hemzelf wat minder grappig afloopt allemaal…

 5. IkWilOokWatZeggen zegt :

  Hoewel Wilders een botte hork is met het iq van een 12 jarige vind ik wel dat de rest van nederland zijn ogen sluit voor de islam. Het mag duidelijk zijn dat islam rot is op zijn fundamenten

 6. peter zegt :

  Interessant, zo’n schoolklas met Peruaanse moslims. Dat zie je niet vaak.

 7. Lik-me-visje zegt :

  Ach volgens mij is Geert W. een mannelijke versie van Britney Spears of Paris Hilton. “Het maakt niet uit wat ik zeg of doe als het maar in de media komt. Slechte publiciteit is óók publiciteit… .”.

  Hij wordt nog beloond ook voor zijn negatieve aandachttrekkerij ook want iedereen heeft het erover. Als een kind negatief aandacht vraagt, leer je om het te negeren.Maar Geert W. die eigenlijk niet boven het niveau van een kind uitstijgt, krijgt wel massaal aandacht…vind je het gek dat die man van gekkigheid niet meer weet wat hij moet zeggen of doen!

 8. Rucker (a.k.a. Rocker) zegt :

  zolang er nog moslimscholen zijn die schoolreisjes naar Mekka organiseren met de belastingcentjes van Rocker mag Wilders van mij nog wel even sputteren…

  “Een beschaafde gelovige heeft gevoel voor humor en kan tegen kritiek van andersdenkenden.”

  dat zei mijn teddybeertje Allah de Honingkoning zojuist..

 9. Rocker zegt :

  ..ik stond nog op Rucker-stand..

 10. Lik-me-visje zegt :

  Ik zal niet met teddybeertjes in discussie gaan maar toch vraag ik me af met welke bedoeling Geert W. het doet. Volgens mij houdt hij wel van stoken. Was hij vroeger het jongetje in de klas die graag zat te stoken en klieren en als een ander dan op zijn kop kreeg zei “Zie je wel ik zei het toch je bent knettergek”en zijn tongetje uitstak.

  Lief hoor daar niet van maar please…grow up!

 11. Johan zegt :

  Mee eens, Geert lijkt toch wel ergens een ‘probleem’ of frustratie te hebben, die hem het zicht wat ontneemt op de werkelijkheid en wat politiek gezien haalbaar is. Maar trek het even wat breder: we hebben ook Jami en Hirsi Ali die waarschuwen tegen de ‘geest van de Islam’, die inherent onverdraagzaam en expansief is en 180 graden tegenover de westerse maatschappij met haar joods-christelijk-humanistische wortels staat. In deze discussie vind ik Hirsi Ali overigens nog het meest intelligent en constructief optreden. Daarin vervullen zij in mijn optiek een profetische rol: ze zien/onderscheiden en waarschuwen. En het is aan ons om dat te wegen. Het afdoen puur op stijl (Wilders) is niet verstandig. Ze hebben wel degelijk een punt.

 12. Allah de Honingkoning zegt :

  Hoi Lik-me-visje,

  Teddyberen houden ook niet van discussies.

  ik moet trouwens zo gaan,
  Ik ga mijn haar laten blonderen…

 13. Kaas zegt :

  Doe es effe bronvermelden die Wilders image…

 14. goedgelovig zegt :

  UPDATE: Kop in het ND vanmorgen: “Kerken vrezen demonisering Wilders.” Wahahaha… BOE! We vermoedden al dat er een demon van islamitische agressie in Geert huist die nodig uitgedreven dient te worden. Maar daar deinzen uitgerekend de kerken voor terug. Nee, van het ‘tegenoffensief’ van Doekle heeft Wilders niets te vrezen. Doekle zat gisteren bij Pauw & Witteman vooral vogelariaanse algemeenheden te debiteren. Het wordt dus kiezen tussen ‘klare taal zonder oplossingen’ (Wilders) of ‘onklare taal zonder oplossingen’ (Terpstra).

  http://www.oneway.nl/n/Kerken-vrezen-demonisering-Geert-Wilders/24800/index.html

 15. wolterkabolter zegt :

  Wat een bull, zeg. Het enige waar Terpstra zich tegen verzet is de angstzaaiende taal en de onrespectvolle houding ten opzichte van een bevolkingsgroep in de samenleving. Ieder weldenkdend mens – ook Terpstra – is het er over eens dat radicale moslims hard aangepakt moeten worden en dat er naar oplossingen moeten gezocht worden, maar die oplossing ligt niet in een houding waarmee je een bevolkingsgroep categorisch aan de kant schuift. Dat is “de boodschap van Wilders” en dat is het enige dat hij wil aankaarten.

  http://www.trouw.nl/deverdieping/podium/article856996.ece/Nee_tegen_kwade_boodschap_Wilders_opinie

  Op het moment dat je dingen zegt als dat de “islam rot is op zijn fundamenten,” dan zet je iedereen die zich op welke manier ook maar verbonden voelt met die godsdienst en cultuur aan de kant en is een respectvolle dialoog – die essentieel is voor de samenbinding in een samenleving – bij voorbaat uitgesloten.

 16. Johan zegt :

  @ GG: Interessant dat blijkbaar de kerken huiverig zijn om achter ‘hun’ voorman Doekle te gaan staan. Ik vond hem ook niet sterk bij P&W, maar wel sterker dan Vogelaar.

  @ Wolter: Heel goed dat Terpstra zich uitspreekt, en inderdaad gaat Wilders veel te kort door de bocht en is hij onnodig polariserend. Maar volgens mij horen de heren elkaar allang niet meer en communiceren ze op totaal verschillende golflengtes. Ook jouw reactie gaat over de vorm en niet over de inhoud. Dit is de vraag waar het om gaat: Welke invloed heeft de Islam op Nederland, en is dat een goede of niet? Of: wat is daar goed aan en wat niet?

  Hoewel fascistisch een heel beladen term is die ik zelf niet zou willen gebruiken, vind ik wel dat er moet kunnen worden gezegd dat de islam in haar wortels een naar dominantie (onderwerping aan Allah) strevende godsdienst is. Ook vind ik dat meneer M. moet kunnen worden afgebeeld in cartoons en dat in alle onschuld teddyberen naar hem mogen worden vernoemd zonder dat iemand een fatwa over zich krijgt uitgesproken. Is dat in een vrij land als Nederland mogelijk of krijgen we dan echt te maken met aanslagen? In dat geval bewijzen die aanslagen alleen maar het punt wat Wilders probeert te maken. The proof of the pudding is in the eating.

  Wat niet betekent dat we moslims mogen stigmatiseren. Juist christenen zouden hierin een tegengeluid moeten laten horen. Dat probeert Doekle te doen en dat is prijzenswaardig.

 17. Lik-me-visje- zegt :

  Weet je wat ik pas eng vind? Dat haar van Geert W. met die rare uitwassingen eraan….

 18. Ontwaak! zegt :

  Laat die film maar komen..

  Vind overigens dat Wilders wat dichter bij de kerk staat dan Terpstra.. lees voor meer info maar eens de weblog van Ellian & de Winter op Elsevier; al dagen hele sterke artikelen!

 19. wolterkabolter zegt :

  @ Ontwaak!
  Als je de Gereformeerde Gemeenten in Nederland bedoelt, of de Duitse Evangelisch-Lutherse Kerk, dan heb je een goed punt! Zij hebben een veelzeggende geschiedenis met dit soort tendensen.

 20. Lieke zegt :

  Wij zijn niet tegen Geert Wilders, maar tegen de radicale uitwassen van Geert Wilders.

  Wij zijn niet tegen Doekle Terpstra, maar tegen de politiek-correcte CDA-praatjes van Doekle Terpstra.

  Maar waar zijn we nu eigenlijk vóór?

 21. Johan zegt :

  We zijn vóór goed geïntegreerde, vriendelijke moslims die ABN spreken, nooit geweld plegen, altijd de dialoog zoeken, C&A- en H&M-kleding dragen, El Hema-rookworst eten, zaklopen op Koninginnedag en een goed gevoel voor humor tentoonspreiden als Mohammed wordt afgebeeld. Daar moeten zowel Wilders als Terpstra zich in kunnen vinden, toch?

 22. Lik-me-visje zegt :

  Waarom dragen ze nu weer H&M en C&A kleding? Wat is er gebuert met de Nep Gucci, Prade en Versace???

  Ik ben trouwens tegen de uitwassingen in Geert W’s. haar. Maar daar luistert ook niemand na. 😀

 23. Ettje zegt :

  Maar stel nou eens… Stel: er wordt iemand in het parlement gekozen, die vanaf dat moment niets anders doet dan afgeven op DE gristenen omdat hij/zij er gewoon vanuit gaat dat het gristelijke geloof een dom en achterlijk geloof is, en Jezus een moordenaar, pedofiel en antisemiet, en de bijbel een gristelijk Mein Kampf, en doet alsof alle gristenen fundamentalisten en terroristen zijn. Hoe zou dat voelen?
  Hoe veilig zou ik me dan nog in dit land voelen? Dat loop ik me namelijk al dagenlang af te vragen. Hoe zou ik me voelen als er zo over de gristenen gesproken zou worden en dus over mij… Hoe zou ik me dan voelen als ik op straat loop, op m’n werk kom of in een winkel… Er vanuit gaande dat het aan de buitenkant te zien is…
  Hoe zou JIJ je dan voelen?

 24. Maggie zegt :

  Over de beide geloven wordt al vele jaren meesmuilend gedaan, maar om nu het leven van Mohammed over die van JC te gaan leggen, hm even kijken: JC voerde oorlogen tegen andersdenkenden, of genas Hij het oor dat Petrus afhouwde bij Zijn gevangenneming. Was JC getrouwd met meerdere vrouwen van wie de jongste negen jaar was etc etc…..
  Daarbij kom ik geregeld mensen op internet tegen die idd vinden dat alle Christenen fundamentalisten zijn (dit neem ik dan maar als compliment 🙂 )
  Nog even dan weet jij ook hoe het voel als terrorist en fundamentalist behandelt te worden, de liefde is al sterk aan het verkillen…….

 25. Rocker zegt :

  @Maggie: de liefde aan het verkillen? dus de wereld was, pak hem beet, 67 jaar geleden liefdevoller?

 26. wolterkabolter zegt :

  Ik had nu juist de indruk dat er sprake was van een opwarming 🙂 .

 27. Rocker zegt :

  ben ik nou bezeten of mis ik ineens een pas geplaatste comment van Maggie?

 28. goedgelovig zegt :

  @ Rocker: Klopt. Is mijn fout, ik had Maggie per ongeluk ‘meegenomen’ in het deleten van een paar off-topic comments.

 29. Rocker zegt :

  Kom maar niet aan Maggie,

  ze is een trotse fundamentalist..

  nu ga ik kadootjes openen,

  tot morgen..

 30. Erik-Jan zegt :

  @Johan, op december 5th, 2007 .

  Hema worsten ? lekker !! maarreh….zijn die niet van varkensvlees??? toppunt van integratie is dat moslims deze hemaworst eten met de ramadan.

 31. Johan zegt :

  @ Erik-Jan: Ik zei ‘El Hema’, die worsten zijn 100% halal. Dat is wat wij over 50 jaar verplicht eten als niemand Wilders serieus neemt. 😉

 32. Maggie zegt :

  Ik dacht al dat er iemand vreselijk honger had gekregen en zich tegoed had gedaan aan mijn reactie.
  Ik hoop dat GG zich niet heeft verslikt.

 33. Maggie zegt :

  Da’s vreemd…
  Mijn naam staat zeker ook “per ongeluk” niet bij de recente reacties……….
  Of spookt het hier?

 34. Maggie zegt :

  Nou jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  Nu ineens wel weer.
  Ik ga er maar eens een nachtje over slapen en dan kan GG de laatste 2 reacties weer opsnoepen als er nog ruimte is na alle chocolade letters en banketstaven en wat er nog meer voor ADHD-activerende lekkernijen zijn.

 35. Lik-me-visje- zegt :

  Hoe allemaal, fijne Sinterklaas gehad? Ligt het nu aan mij of wordt hij steeds neller na 5 december het lang uitgezet?

 36. Rocker zegt :

  @Lik-me-visje:

  goeiemoggel, ik vind ok dat sintelkraaf steeds neller het lang wofdt uitgezet..

  greot

  Roxker

 37. Lik-me-visje zegt :

  😀 Jij ook goeiemoggel lieve rucker

 38. goedgelovig zegt :

  UPDATE: Er gloort hoop aan de horizon. De GristenUnie heeft een nieuwe directeur op het WI benoemd die het Islam-debat gaat openbreken. Geen Wilders, geen Terpstra, maar een nieuwe weg vooruit.

  http://www.oneway.nl/nieuws_artikel.php?nieuwsID=24839

 39. tr oacc zegt :

  Geert Wilders is wel dom hoor… voor je het weet is hij dood; gedood door 1 van de miljoenen moslims of Appa. Hij maakt geen schijn van kans! Hij beseft niet dat hij een oorlog aan het beginnen is, die krullenbol. Alle Islamitische mensen tegen Geert Wilders en zijn steuners!! Nou, dat wordt genieten!

 40. Johan zegt :

  @ tr oacc: Ja, Wilders polariseert onnodig en mist wijsheid in hoe hij opereert. Maar als hij wordt omgelegd door een moslim of een fatwa over zich krijgt uitgeroepen, bewijst dat precies het punt dat hij wil maken: de islam is een achterlijke godsdienst en ondermijnend voor de westerse democratie. Hij heeft het volste recht om zijn mening te geven over de Koran of de profeet, Nederland is (in tegenstelling tot bijv. Iran, Saoedi-Arabië en Algerije) een vrij land. De islam bedient zich van intimidatie en geweld en het is zonder meer moedig van Wilders dat hij temidden daarvan zijn rug recht houdt.

 41. Ettje zegt :

  @Johan; Hoezo moedig? Hoezo z’n rug recht? Hij wordt zwaar bewaakt, dag en nacht, van jouw en mijn centen!! En gorgelt ondertussen vrolijk verder, terwijl z’n vrouw hem gebruikt als pleeborstel en z’n remsporen schoonmaakt. Of dacht je dat dat gebleekte haar z’n eigen kleur is?… Weet je wat pas een achterlijke godsdienst is? Dát christelijk geloof, dat het nodig en mogelijk maakt dat een site als Goedgelovig.nl in het leven geroepen moest worden.
  Trouwens, die Fatwa ís al over hem uitgesproken. Door Bin Laden en z’n aanhangers.

 42. Johan zegt :

  @ Ettje: Hij is moedig omdat hij niet capituleert voor de intimidatie van fundi-islamieten en bereid is daarvoor een prijs te betalen (niet meer vrij kunnen gaan en staan waar je wilt). De Nederlandse regering zou zo’n fatwa niet over haar kant mogen laten gaan en dient op te komen voor het fundamentele recht op vrije meninguiting van Wilders.

 43. Hendrik zegt :

  @Johan
  Mag Geert dan desnoods z’n film hier zetten?
  http://www.publiekencommunicatie.nl/www/site.php?Lang=NL&Id=1

 44. Johan zegt :

  Dat lijkt me niet de meest voor de hand liggende plak. Laat Wilders die film op zijn eigen site zetten.

 45. Ettje zegt :

  @Johan; Was het maar waar, dat de uitlatingen van W alleen gericht waren tegen de fundamentalisten binnen de Islam, maar dat zijn ze niet! En vrijheid van meningsuiting is het niet hetzelfde als vrijheid om te kwetsen, om mensen te kwetsen in dat wat voor hen heilig is!

 46. Johan zegt :

  @ Ettje: Dat ben ik met je eens. Ik vind ook niet dat Wilders erg verstandig en fijngevoelig opereert. Maar waar trek je een grens als het gaat om kwetsen? Dan hadden de kerstcartoons van Dixons ook verboden moeten worden, want sommige christenen waren gekwetst. Ik neig er naar om te zeggen: kwetsen is niet galant, maar de mogelijkheid te kwetsen is inherent aan de vrijheid van meningsuiting die tóch iets zwaarder weegt.

 47. dennis zegt :

  Slaat nergens op. Wilders is knettergek in zijn kop geworden. Heeft hij en zijn vriendjes weer eens veel te veel drugs op ofzo.

 48. respectmens zegt :

  dit zijn allemal belachelijke dingen wat jullie zeggen
  kijk eerst naar je zelf

 49. dood van wilderes zegt :

  het laaste nieuws.geert wilder is homo
  en om dat te vieren wort hij ont hoofd.
  het woord een groot feest.wij willen dat er
  veel joden komen.die gaan we slachten en aan hun
  famillie voeren.het is om 11 september 2010
  er is ook een grootte knallen show.kanke hoeren
  ga gewoon dood dat spaart ons moeite.
  doei.

 50. John zegt :

  @dood van wilderes.
  Zeker weer zo’n stomme Marokkaan. Dat is aan je belabberde Nederlands af te lezen, mafkees.

 51. mohammed zegt :

  Jammer dat er nog zoveel mensen ontwetend zijn, inchallah zullen julie optijd jullie ogen open doen en optijd het goede pad volgen,
  Men spreekt over een religie, waar ze zich nog nooit in hebben verdiept dat is de fout die dr wordt gemaakt.

  We moeten elkaar met respect behandelen maak nie uit of je moslim, katholiek, jood of boedhist ben.

 52. Jabir zegt :

  Dat zullen de meeste mensen hier wel met je eens zijn Mo. Behalve dat de meningen natuurlijk verschillen over wat het ‘goede pad’ is. Maar dat houd je toch. Ik denk dat Iblis en de djinni het ‘goede pad’ zijn 😉

 53. Ds Dre zegt :

  Ik heb me enigszinds verdiept in “de” Islam, de navolgers hebben ook al een uitgebreid keuze menu.
  Het minste spreekt mij het salafisme aan, – puriteinse stroming binnen het soennisme gebaseerd op de hanbali-madhhab, die terug wenst te keren naar een ‘originele’ islam. Salafisten streven ernaar om as-Salaf as-Saalihien (de vrome voorgangers, namelijk Mohammed, zijn metgezellen en de generatie daarna) na te volgen.

  Het meeste het Soefisme – Een mystieke, spirituele beweging binnen zowel soennisme als sjiisme. Het wordt ook wel tasawwoef genoemd. Soefisme vormt een innerlijke, mystieke of het psycho-spirituele dimensie binnen de islam. Het voeren van een innerlijke strijd en het ontwikkelen van zelfdiscipline zijn belangrijke kenmerken van een soefistische levenshouding. Door het doen van spirituele, meditatieve oefeningen, meestal onder leiding van een spirituele meester, hoopt men ‘dichter bij God’ te komen.

  Ook de liberale en feministische stroming vind ik interresant om te volgen.

  Alleen jammer dat de stromingen onderling wat minder respect tonen.
  Even een voorbeeld.
  Nawal el Saadawi (Egypte/VS) schreef in 1977 De gesluierde Eva, waarin zij onderwerpen als vrouwenbesnijdenis, prostitutie, huwelijk, echtscheiding en islamitisch fundamentalisme aan de kaak stelde. Ze is lid van diverse internationale organisaties die vrouwenrechten aan de orde stellen. In 1980 stichtte ze een feministische organisatie in Egypte. Een jaar later werd ze gearresteerd vanwege ‘misdaden tegen de staat’. In 1992 verscheen haar naam op de dodenlijst van een fundamentalistische groepering, waarop ze de wijk nam naar de Verenigde Staten.

 54. sanaria zegt :

  wij moslims willen Geert niet dood!
  wij vergeven in plaats van doden.
  wij willen de wereld ook niet overnemen.
  wij willen vrede hebben met deze man (kind)
  wij willen gerespecteerd worden

  MAAR wij weten de waarheid!

  Groetjes Soumaya en Sanaria!

 55. mosliim-meiisiie zegt :

  Hallo mensjjess,

  Waarom praten jullie (met name de ouderen die jongeren gek maken) zo slecht over de islam?? Er zijn marokkaanse jongeren die niet het goed voorbeeld geven over de islam. Zij roken, zij stelen, zij zijn de hele dag buiten enzovoort. Maar ga eens de echte gelovige opzoeken of zoek wat op internet dan merk je wat de islam inhoud. Het is niet elke marokkaan is een moslim en niet elke turk is een moslim en niet iedereen die een hoofddoek draagt is een moslim. De islam zit in het hart en niemand ziet dat NIEMAND behalve allah s.w.t. hij ziet de ware islam jij niet ik niet niemand niet !!! Door hoe jullie je tegen ons doen raak ik diep gekwetst ookal ben ik nog niet volwassen en ookal ben ik nog kind maar ik heb van mijn ouders geleerd wat de ware islam is. Mijn moeder zei altijd tegen mij je doet hoofddoek wanneer je wilt maar doe het niet voor mij en niet voor je vader en niet voor je buurvrouw en al HELEMAAL niet voor MODE maar voor allah s.w.t.!! En wact ik maak het niet te lang maar ik voel me diep gekwetst door julli egaan jullie maar eventjes op google opzoeken wat de ware islam inhoud 😦

 56. moslim zegt :

  Zoek info over de islam op google

 57. Jan-Peter zegt :

  Dit is een oude dicussie moslim… Er zijn recentere… Ik weet weinig van de Islam, ik weet wel dat onze hedendaagse Westerse cultuur immoreler is dan in tal van Islamitische landen.
  Die teloorgang van normen en waarden in Europa heeft op zich niets met het christendom te maken, maar meer met het de ‘verlichting’

  Maar ik heb nog wel een vraag aan jou, moslim.
  Hoe belangrijk is de Hadith in vergelijking met de Koran?

 58. Pittig zegt :

  @ Jan-Peter

  Want voor de verlichting waren we nog christelijk en gooiden we iedereen op de brandstapel die maar ietsje anders geloofde dan wij…

  @ Soumaya, Sanaria, moslim-meiissiie en moslim

  Niet iedereen hier is het met die nare opmerkingen over moslims en de islam eens hoor!

  Om maar iets te noemen: Ik denk dat de westerse samenleving heel veel aan moslims te danken heeft gehad. De bijdrage die moslims in de middeleeuwen hebben geleverd aan de ontwikkeling van de wetenschap, de rekenkunde, de geneeskunde en de filosofie is van onschatbare waarde geweest.

 59. mohamed zegt :

  jullie zijn gewoon jaloers op de moslims de vrouwen dragen geen hoofddoek drinken geen bier en doen geen vieze dingen kijk naar jullie en daarom is geert wilders knetter gek dus luister niet naar anders zijn jullie zo als hem en ayaan komt uit mij land maar ayaan moet oook weer normaal doen

 60. rob zegt :

  @Mohamed
  Nou, idd jaloers. De moslim vrouwen blijven keurig maagd.
  Die westerse vrouwen doen graag vieze dingen en daar kan jij gebruik van maken, toch 🙂
  Of blijven de mannen ook maagd?

  succes ermee 🙄

 61. mocro-girll zegt :

  @ alle mensen die voor geert wilders zijn
  Wat denken jullie?
  Jullie zijn gewoon gestoord in jullie hoofden dat jullie denken dat we zoveel om jullie domme praatjes geven!!
  En ik kom hoger dan jullie allemaal.
  Jullie kunnen wel zeggen dat die moslims niks kunnen en dom zijn maar wacht maar ik ben nog een kind maar over 10 jaar zie je mij aan de top ver boven jullie voorschuttelingen!!!!!!!

 62. sisse zegt :

  ik snap zijn gekke praatjes next VAN ik zie alleen BLABLABLA

 63. aya zegt :

  weet je naa de dood weet je pas wat de islam is dan zie je dat het geen grapje is dus wacht maar

 64. ler zegt :

  de meeste nederlandse jeugd heeft een iq van n garnaal,laat alles nou aan volwassen over.